žena za sva vremena!

Jennifer Aniston nemamo često priliku vidjeti u bikiniju, je li moguće da u svojim godinama izgleda ovako dobro?

Jennifer Aniston Jennifer Aniston Instagram/Screenshot 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston Jennifer Aniston Jennifer Aniston Jennifer Aniston Jennifer Aniston Jennifer Aniston Jennifer Aniston Jennifer Aniston Jennifer Aniston Jennifer Aniston - 1 +15 Jennifer Aniston - 4 Galerija

Jennifer Aniston podijelila je snimke s ljetovanja, na kojima je pokazala i figuru u bikiniju.

Glumica Jennifer Aniston i s 54 godine izgleda fantastično u bikiniju.

Zvijezda serije "Prijatelji" na svojem profilu na Instagramu objavila je niz uspomena s ljetovanja, među kojima je i snimka na kojoj nosi minijaturni crni bikini, dok šeće među palmama s čašom u ruci.

Otkrila je i da je provela ljeto u društvu voditelja Jimmyja Kimmela, glumca Jasona Batemana te njihovih supruga Molly McNearney i Amande Anke, a podijelila je i nekoliko preslatkih trenutaka svojih pasa.

Osim u badiću, Jennifer je obožavatelje očarala i u elegantnim haljinama koje je nosila tijekom ljeta, a nitko se ne možda nadiviti kako izgleda u šestom desetljeću života.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Jennifer na svojoj figuru neumorno radi tijekom cijele godine i paparazzi je često snime ispred teretane.

Nedavno je priznala i da je pretjeranim vježbanjem u mladosti uništila svoje tijelo.

"Nekoć sam se budila nekoliko sati prije posla kako bih odradila kardio trening i mislila sam da je normalno da boli i da se osjećam kao da ću se onesvijestiti. Dugo sam vjerovala u to i tako sam si uništila tijelo", ispričala je za In Style, nakon čega se na Instagramu pohvalila da je konačno pronašla idealnu tjelovježbu za sebe.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Zvijezda serije "Prijatelji" svoj mladoliki izgled i vitku figuru može zahvaliti i zdravoj prehrani, a priznala je i kako godinama koristi suplemente na bazi kolagena.

Često je posljednjih godina isticala da se osjeća sjajno u svojem tijelu i da ne mari za godine, kao i da je plastične operacije uopće ne zanimaju.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Christie Brinkley - 3 Christie Brinkley - 4 Christie Brinkley - 1 Christie Brinkley - 2 +19 Christie Brinkley Nekad i sad Novakovu pobjedu nije propustila ni žena za koju nitko ne može vjerovati kako izgleda u 70. godini, pogledajte zašto izaziva čuđenje gdje god da se pojavi!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Robert Prosinečki - 2 Robert Prosinečki - 1 Robert Prosinečki Robert Prosinečki +11 Robert Prosinečki - 4 Celebrity Bivši Vatreni cijele je ruke prekrio trajnim ukrasima, a na njegovu tijelu odmah je uočljiva i još jedna drastična promjena!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene