nije joj lako

Jennifer Aniston priznala s kojim se problemom bori već nekoliko desetljeća, zbog toga joj opasno pati zdravlje

Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Getty Images 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) +0 Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Galerija

Jennifer Aniston je u razgovoru za People otkrila problem koji ju muči već dugi niz godina te kako ga je pokušala riješiti.

Glumica Jennifer Aniston priznala je kako često pati od nesanice, a istaknula je kako se često boji da neće moći zaspati, zbog čega je u stresu. 53-godišnja Jennifer u razgovoru za People je ispričala kako ju ovi problemi muče već desetljećima.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston To bi svima bila drago Jennifer Aniston zbog jednog detalja na sebi potaknula zanimljiva šuškanja, bio je to najupečatljiviji dio njene pojave!

"Bojim se provesti još jednu noć brojeći pukotine u zidovima. Mislim da je sve počelo u mojim tridesetima ili čak i ranije, ali ne primijetiš manjak sna dok si mlađi jer se osjećaš nepobjedivo. Isprva nisam ni išla za tim, no onda sam shvatila da to utječe na moj rad, ali i čitav život", priznala je slavna glumica.

Kaže kako joj je teže zaspati dok brine o tome hoće li uopće utonuti u san i tako u krug. Već od ranije znam da mjesečatim. Često su me budili alarmi u vlastitoj kući koje sam sama aktivirala", priča Jennifer.

Navodno je potražila pomoć zbog ovog problema, a ispričala je kako joj je teško zbog svega ostati zdravom jer zbog nedostatka sna ne vježba koliko bi htjela.

Aniston inače ovih dana snima nastavak filma "Murder Mystery" s kolegom Adamom Sandlerom, a gdje god da se pojavi plijeni pažnju zbog svoje zavidne figure. Glumicu mnogi časopisi svrstavaju među najljepše na svijetu, a čini se kako su za nju godine samo broj.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene