O starenju i botoksu

Jenn o kolegicama: 'Kada biste samo znale koliko starije izgledate'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavna Jennifer Anniston, poznata po svojem besprijekornom izgledu, otkrila je svoje male tajne ljepote.

Američka glumica Jennifer Aniston uvijek izgleda lijepo i njegovano, pa se mnogi pitaju što to ona koristi da izgleda tako dobro. 45-godišnja zvijezda otkrila je što zapravo misli o tretmanima za ljepotu, starenju i stilu za Bobby Brown u Yahoo Beauty izdanju.

Pogledaj i ovo Sandra Bullock Otkrivena njihova tajna? Aniston i Bullock uhvaćene na mjestu gdje nisu baš željele biti snimljene, pokušale su se zakamuflirati na svom malom izletu, ali...

Justin Theroux otkrio kako je biti u vezi s Jennifer Aniston

Jenn je naglasila kako nikada ne bi koristila botoks ili otišla na bilo kakvu plastičnu operaciju lica -  užasava  se plastičnih lica svojih kolegica.

'Svuda oko sebe vidim žene koje su, u namjeri da zaustave starenje, spremne napraviti bilo što da to spriječe. Gledam ih, srce mi se slama i uvijek pomislim 'Bože, kada biste samo znale koliko starije izgledate'.

One žele zaustaviti sat, a u stvari sve što vidite su nesigurne osobe koje sebi ne žele se pomiriti s činjenicom da stare. Hvala bogu, učila sam na njihovim greškama i nema šanse da ću ikada injekcije tog sra**a ubrizgati sebi u lice! Također, ja imam i zaručnika koji bi me se odrekao kada bih lice mijenjala na bilo koji način', izjavila je slavna glumica i bila poprilično jasna.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene