Uzrujali je, pa ih upozorila

Miljenica Hollywooda poslala oštru i važnu poruku fanovima i pritom nije nikog štedjela

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Aniston i Tom Hanks upozorili su na društvenim mrežama na važnost nošenja zaštitnih maski dok traje pandemija koronavirusa.

Holivudska miljenica Jennifer Aniston poslala je oštru, kratku i jasnu poruku svojim obožavateljima i javnosti preko društvenih mreža o važnosti nošenja zaštitnih maski dok traje pandemija koronavirusa.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston - 2 dom vrijedan 21 milijun dolara! Golemi ormar Jennifer Aniston veličine je nečijeg stana, fanove je počastila prizorima ovog luksuza koji posjeduje!

Pitanje njihove učinkovitosti u zaštiti jedno je od najaktualnih u svijetu i kod mnogih izaziva uznemirenost pa se zvijezda serije "Prijatelji" trudi potaknuti ljude budu oprezniji.

"Razumijem da su maske nezgodne i neudobne. Ali ne mislite li da je gore od toga što se tvrtke zatvaraju, poslovi gube, zdravstveni djelatnici na rubu su iscrpljenosti. I toliko je mnogo života ovaj virus odnio jer ne radimo dovoljno", napisala je Jennifer na Instagramu.

Dodala je i da se nošenje maski uopće ne bi trebalo dovoditi u pitanje te da bi ih svi trebali nositi iz dobre namjere i poštovati ljude koji u javnosti nose maske, što savjetuje većina zdravstvenih stručnjaka.

"Ako vam je stalo do ljudskog života, molim vas... Samo stavite prokletu masku i potaknite ostale oko vas da učine isto", zaključila je Jennifer.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

S njom se slaže i prva holivudska zvijezda za koju je bilo poznato da se zarazila koronavirusom, glumac Tom Hanks, koji je također imao nekoliko riječi za one koji odbijaju nositi maske ili se ne pridržavaju društvenog distanciranja kako bi spriječili širenje koronavirusa.

"Doista možemo napraviti tri stvari - nositi maske, društveno se distancirati i prati ruke. Te su stvari tako jednostavne, tako jednostavne. Oni koji se ne mogu toga pridržavati, mislim da bi ih trebalo biti sram", izjavio je Tom za magazin People.

On i njegova supruga Rita Wilson zarazili su se koronavirusom dok su boravili u Australiji, gdje je snimao film. Par je bio hospitaliziran nekoliko dana, a zatim su oporavak nastavili u karanteni, nakon čega su se vratili u Los Angeles i nastavili samoizolaciju te se uspješno oporavili.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) +1 Prijatelji (Foto: IMDB) Celebrity Baš je teško ovo gledati: Svaka nova fotka najdražeg Chandlera dodatno zabrinjava – uhvaćen kako jedva hoda i teško diše

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene