sa srpskom kolegicom

Jelena Rozga bježi iz Hrvatske: "Bit će to luda noć"

Jelena Rozga (FOTO: Pixsell) Jelena Rozga (FOTO: Pixsell) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga (FOTO: Pixsell) Jelena Rozga (FOTO: Instagram) +0 Jelena Rozga (FOTO: Pixsell) Galerija

Jelena Rozga spremna je za najluđu noć u godini. Na pozornici će se izmjenjivati s popularnom srpskom pjevačicom Anom Nikolić.

I dok se diljem Lijepe Naše odvijaju posljednje pripreme za novogodišnji doček, Jelena Rozga sprema se na bijeg. Doduše, samo na kratko i to zbog novogodišnjeg nastupa koji je zakazala u Beogradu. Zajedno sa svojim bendom Rozga će nastupiti na dva mjesta. Jedan dio proslave rezerviran je za jedan beogradski hotel, dok će drugi dio koncerta održati u poznatom klubu.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško "Ti si nadarena ko niko!" Antoniji Dori se konačno ispunila životna želja koju je čekala od malih nogu: "Ali ja moram otkriti jednu tajnu..."

"Bit će to, sigurna sam, luda i nezaboravna noć i najveća mi je želja da u Novu 2018. svi uđemo zdravi i nasmijani, i da više cijenimo i volimo ljude oko sebe", izjavila je Rozga za SHOWBUZZ.hr.  Na žalost mnogih, Jelena ove godine najluđu noć neće provesti u Hrvatskoj, a mnogi su se nadali njezinu nastupu na splitskoj rivi ili pak glavnom zagrebačkom trgu.

Jelena Rozga (FOTO: Pixsell) Jelena Rozga (FOTO: Pixsell)

U novogodišnjoj noći na pozornici će se izmjenjivati s popularnom srpskom pjevačicom Anom Nikolić, no o kolegici nije željela govoriti. Ali kad je riječ o planovima, tu je Jelena postala nešto rječitija. "Nakon radne Nove godine spakirat ću kofere i uzeti odmor od desetak dana", kaže nam Jelena koja je ostala tajanstvena kad je u pitanju destinacija na kojoj će napuniti baterije.

Iza Jelene je izrazito uspješna godina u poslovnom smislu, ali i burna u privatnom, pa joj je odmor itekako potreban prije no što se vrati mikrofonu i svojoj vjernoj publici s novim pjesmama.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene