I to nije sve

Jelena EKSKLUZIVNO: 'Isplakala sam se i idemo dalje!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iza Jelene Rozge je godine puna uzbuđenja. Jedna od stvari o kojoj se najviše pričalo bila je njezina pjesma 'Nirvana', a ekipa Scene Dnevnika Nove TV popričala je s popularnom pjevačicom i o mnogim drugim zanimljivostima.

Osim intervjua, pogledajte i ekskluzivne kadrove njezinog novog spota za pjesmu CIRKUS! Jelena Rozga se raspričala o stvarima koje voli, u kojima uživa i kako planira provesti nadolazeće blagdane.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga Naša Dalmatinka! U crvenom bodiju Rozga je skrenula sve poglede Zadrana na glavne atribute, ovaj događaj dugo je čekala!

'Kao i u svakom poslu, i u ovom mojem ima jako puno ljubomore. Radim prekrasan posao i stvarno za svakoga ima mjesta. Isplakala sam se i idemo dalje', poručila je Jelena Rozga na 'cirkus' koji je ostao iza nje ove 2013. godine na izmaku. 

(FOTO) To će biti pravi cirkus!

Ona joj je pak bila sjajna na poslovnom planu. 'Ovu ću godinu pamtiti po 3 velika hita: Nirvana, Obožavam i Cirkus. 'Nirvana je definitivno pjesmo o kojoj se mislim najviše pričalo. Osim toga, moja sestra rodila je i drugo dijete. Noa voli biti na rukama, teta mu pjeva', otkrila je Jelena koja je itekako snalazi s malom djecom.

Najljepše sjećanje iz djetinjstva joj je kićenje bora sa sestrom dok je mama pekla kolače, no Jelena je i sama priznala kako je prilično slaba u kuhinji. Mama joj pomaže i platiti račune jer sama ne stigne! No oko jedne stvari je sigurna - politiku ne prati. 'Ne mogu zanemariti stvari koje se dešavaju oko mene, ne volim ništa previše komentirat. Politika i moj posao ne idu zajedno', rekla je Jelena. 

A sanja li dočekati Novu godinu u zagrljaju voljene osobe umjesto da odbrojava na bini? Rozga kaže - ne! 'Možda za jedno 20 godina. Ne znam što bih radila da ne radim za Novu godinu', dodala je popularna splitska pjevačica. Otkrila je i tko joj je nazgodniji Hrvat... 'Najzgodniji Hrvati su mi Mislav Čavajda i Janko Popovic Volarić'.

Prilog iz Scene, a i cijeli intervju s Jelenom Rozgom od 15 minuta pogledajte u našem videu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene