Opa!

Rozga se oglasila nakon šuškanja o ljubavi s našim chefom, podijelila je znakovitu poruku!

Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga/Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga i Ante Burazin Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga - 2 +6 Maja Šuput, Jelena Rozga, Izabel Kovačić Galerija

Jelena Rozga oglasila se na društvenim mrežama nakon glasina da je u vezi s Ivanom Pažaninom.

Jelena Rozga oglasila se na Instagramu nakon što je snimljena u društvu chefa Ivana Pažanina na kavi i ručku u Zagrebu, i to nakon što se već mjesecima šuška kako između njih ima nešto više od prijateljstva, ali oni su to bili demantirali u više navrata.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga Naša Dalmatinka! U crvenom bodiju Rozga je skrenula sve poglede Zadrana na glavne atribute, ovaj događaj dugo je čekala!

"Malo mi za sriću triba" napisala je Jelena uz fotografiju na kojoj pozira u trapericama i kratko rezanoj majici, ispod koje je pokazala ravan trbuh i vitku liniju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

"S tobom je svatko sretan, predivna si", "Kako si ti savršena", "Najljepša si", "Najdraža moja vilo", "Koliko ljepote i divote", "Paaa ti goriš", "Ljepotica", "Ti si naša sreća", "Ljepotica za deset", dio je komentara koje je dobila.

Jelena je nedavno prokomentirala svoj ljubavni status.

"Ponekad bih nešto i trpjela, ali sada više ne, ne da mi se. Jednostavno, ako se ne razumijemo, onda bolje ne. Želim da mi život bude lijep, ispunjen pjesmom. Radim posao koji volim najviše na svijetu, glazba je nešto najdivnije, popeti se na binu i pjevati dva sata pjesme koje ljudi znaju apsolutno od početka pa do kraja, to je ljepota. Ja imam lijep život, ne mogu reći da je meni loše, imam i dobrih i loših dana, kao i svi, ali meni je zaista lijepo", priznala je pjevačica u emisiji Grand News.

U velikom intervjuu za bosansku Azru jednom je prilikom otkrila i što za nju znači ljubav. "Odanost. Povjerenje. Vjera", zaključila je tada.

Ljubavni život pjevačice već godinama intrigira javnost, a njezina posljednja poznata veza bila je s violončelistom Stjepanom Hauserom, s kojim je prekinula 2017. nakon dvije godine veze.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik - 3 Danijela Dvornik +2 Danijela Dvornik Celebrity Danijela Dvornik objavila fotke u zanimljivom crvenom badiću, zbog jedne je stvari dobila posebnu pohvalu!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić - 1 Albina Grčić - 2 Albina Grčić Albina Grčić +18 Albina Grčić Celebrity Albina otputovala u Afriku pa zavodljivim fotkama s plaže dovela društvene mreže do usijanja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene