wow!

Nikad raskošniji dekolte Jelene Rozge sve je oborio s nogu, ne pamtimo kada je izgledala izazovnije!

Jelena Rozga - 1 Jelena Rozga - 1 Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga Jelena Rozga u Beogradu - 3 Jelena Rozga - 1 Jelena Rozga - 8 Jelena Rozga - 4 +0 Jelena Rozga - 1 Galerija

Jelena Rozga na Instagramu je objavila fotografije na kojima pozira u elegantnoj haljini s velikim izrezom na dekolteu i za svoj izgled dobila brojne komplimente.

Pjevačica Jelena Rozga najavila je svoj koncert u Dubrovniku fotografijama koje su raspametile njezine obožavatelje na Instagramu.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga Naša Dalmatinka! U crvenom bodiju Rozga je skrenula sve poglede Zadrana na glavne atribute, ovaj događaj dugo je čekala!

Pozirala je u elegantnoj dugačkoj haljini u kojoj je naglasila svoju vitku figuru, a kroz veliki izrez izbacila je i nikad raskošniji dekolte.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

"Najljepša si", "Prva dama Balkana", "Mačka", "Koja otmjenost", "Kraljica", "Sve si ljepša", neki su od brojnih komplimenata koje je dobila, a objavu je lajkalo i nekoliko tisuća ljudi.

Rozga je nedavno oduševila i fotkom na kojoj je u minici pokazala vitke noge, a tada se pohvalila i bujnom pozadinom, pa su fanovi s pravom zaključili da nema niti jednu manu.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna i Nina Badrić Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 1 +12 Nina Badrić Celebrity Nina objavila fotku s Vannom, no jedan je detalj neke zbunio, primjećujete li i vi tu nešto čudno?

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Katy Perry - 3 Katy Perry - 2 Katy Perry - 1 Katy Perry +2 Katy Perry Celebrity Gornji dio njezine haljine sve je ostavio u čudu, čipka nije pokrila baš sve onako kako bi mnogi očekivali

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene