iskrena pjevačica

Jelena Rozga iznenadila sve i otvoreno progovorila o svom ljubavnom statusu: "Nadam se da će uskoro biti poljubaca"

Jelena Rozga Jelena Rozga Anamaria Batur/DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Jelena Rozga Galerija

Jelena Rozga rijetko priča o svom ljubavnom životu, a sada je otkrila kako se na žalost na tom području nije ništa promijenilo.

Pjevačica Jelena Rozga rijetko priča javno o svom privatnom životu, posebno o ljubavnom statusu, no iznenadila je sve kada je otvoreno o svemu progovorila. Gostovala je na jednoj srpskoj televiziji te je ispričala sve što je novinare zanimalo.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga Naša Dalmatinka! U crvenom bodiju Rozga je skrenula sve poglede Zadrana na glavne atribute, ovaj događaj dugo je čekala!

"Znala sam da će se ljudi raspitivati o mom ljubavnom statusu, ali na žalost, nije se ništa promijenilo. Kako i da se promijeni, kada sam stalno bila kod kuće. Društvene mreže i Tinder me ne zanimaju i smatram da preko toga ne možeš pronaći pravog partnera", ispričala je Rozga za emisiju "DeToxic" te je dodala kako je bila na meti progonitelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💚

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

"Moram vam priznati da mi nije baš bilo svejedno. Navečer sam uvijek imala nekoga tko mi pravi društvo dok idem u šetnju", priznala je pjevačica. Istaknula je i kako ne gubi vjeru u ljubav.

"Što se poljubaca tiče, nadam se da će ih biti uskoro, jer se trenutačno ne ljubim i ne grlim ni sa kime", otkrila je Jelena.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Zoe Kravitz (Foto: Profimedia) Zoe Kravitz (Foto: Getty Images) Zoe Kravitz i Nicole Kidman (Foto: Getty Images) Zoe i Lenny Kravitz (Foto: Getty Images) +0 Zoe i Lenny Kravitz, Lisa Bonet (Foto: Getty Images) Celebrity Džepna Venera poznata po obnaženim izdanjima prošetala kao da je sama na ulici, a svi su pogledi bili uprti u nju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene