Samo opušteno

Džepna Venera poznata po obnaženim izdanjima prošetala kao da je sama na ulici, a svi su pogledi bili uprti u nju

Zoe Kravitz (Foto: Profimedia) Zoe Kravitz (Foto: Profimedia) profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Zoe Kravitz (Foto: Profimedia) Zoe Kravitz (Foto: Getty Images) Zoe Kravitz i Nicole Kidman (Foto: Getty Images) Zoe i Lenny Kravitz (Foto: Getty Images) +0 Zoe i Lenny Kravitz, Lisa Bonet (Foto: Getty Images) Galerija

Zoe Kravitz prošetala je ulicama New Yorka u izdanju bez grudnjaka pa mnogima zapela za oko.

Američka glumica Zoe Kravitz poznata je po svojim hrabrim i odvažnim modnim izdanjima, bilo da ju viđamo na crvenim tepisima, bilo da se radi o najobičnijem odlasku u trgovinu ili  u šetnju kao što je to bilo ovih dana kada je paparazzima zapela za oko.

Pogledaj i ovo The Batman Moćne fotke! Kako je Zagreb na jedan dn postao Gotham City? Evo gdje je sve osvanuo poznati znak šišmiša

31-godišnja zvijezda, poznata i kao kći legendarnog glazbenika Lennyja Kravitza i glumice Lise Bonet snimljena je u New Yorku gdje je šetala s prijateljicom i nosila pune ruke vrećica. No glavni razlog zašto je ostalim prolaznicima i fotografima zapela za oči je bio taj da ispod majice bez rukava nije nosila grudnjak što je bilo i više nego očito.

Zoe danas nosi titulu prave ljepotice i seks simbola, a njezin Instagram pun je golišavih fotografija.

"Biti seksi za mene znači kada netko zrači samopouzdanjem i osjećajem ugode u vlastitoj koži. Mladi Mick Jagger. Aretha Franklin. Kada netko samom sebi dopušta da bude ono što jest, oni su neporecivo dobre osobe i to je seksi", zaključila je Zoe u jednom od intervjua.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on

Zoe, koja se dodatno proslavila u seriji “Male laži“ trenutno radi na snimanju novog filma o Batmanu u kojem će utjeloviti Ženu mačku, a u ulozi glavnog junaka gledat ćemo Roberta Pattinsona

Iako su joj brojna vrata bila otvorena, obzirom na slavnog oca i majku, sama se morala potruditi da postigne sve što danas ima u životu.

"Dobila sam dobre prilike za iskoristiti zbog svoje obitelji. Ali morala sam i teško raditi kako bi zaradila ugled baziran na vlastitom talentu", priznala je Zoe za časopis Rolling Stone. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene