ipak je (po)kleknuo!

Miljenik žena mislio je da više neće stati pred oltar, no četiri godine nakon razvoda razuvjerila ga je lijepa kolegica!

Channing Tatum i Zoe Kravitz Channing Tatum i Zoe Kravitz Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Channing Tatum i Zoe Kravitz Channing Tatum i Zoe Kravitz Channing Tatum i Zoe Kravitz Channing Tatum i Zoe Kravitz Channing Tatum i Zoe Kravitz Channing Tatum i Zoe Kravitz Channing Tatum (Foto: Instagram) Channing Tatum (Foto: Profimedia) Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) +16 Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Galerija

Channing Tatum i Zoe Kravitz zaručili su se nakon dvije godine veze.

Holivudski glumac i miljenik žena Channing Tatum (43) zaručio se s devet godina mlađom kolegicom Zoe Kravitz, doznaje People.

Par je za vikend snimljen kako napušta jedan party povodom Noći vještica, a Zoe je tada pokazala zaručnički prsten.

Kravitz i Tatum u vezi su dvije godine i jedan su od najtajanstvenijih holivudskih parova.

Ipak, glumica je prošle godine u intervjuu za GQ progovorila o njihovoj vezi.

"Channing je divan čovjek. Nasmijava me, oboje volimo umjetnost i volimo istraživati zašto radimo to što radimo. Volimo zajedno pogledati film i zatim razgovarati o njemu te izazivati jedno drugo", kazala je Zoe.

Par se upoznao na castingu za film "Pussy Island", nadolazećem redateljskom debiju Zoe Kravitz, a ona je otkrila kako joj je Tatum tijekom snimanja postao čuvar.

"Bilo da mi pravi čaj, toči piće ili dovodi nekoga u red - on je zaista bio moj zaštitnik, što je bilo baš divno i slatko", ispričala je.

Channing se prije četiri godine razveo od glumice Jenne Dewan i to nakon devet godina braka, tijekom kojeg su dobili i kćer Everly Elizabeth Maiselle.

Glumac je prije samo nekoliko mjeseci u jednom intervju izjavio kako ne zna hoće li opet stati pred oltar.

"Zaista smo se dugo borili za ljubav iako smo oboje znali da smo se na neki način već rastali. Ne znam hoću li se ikada više oženiti. Veze su teške", rekao je za Vanity Fair. Prije Zoe, Channing je ljubio i pjevačicu Jessie J.

Zoe je u prosincu 2020. podnijela zahtjev za razvod od glumca Karla Glusmana, s kojim je bila u braku 18 mjeseci, a prije toga četiri godine u vezi.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Broz - 1 Saša Broz - 2 +0 Saša Broz - 3 Zanimljivosti Pogledajte kako danas izgleda sin Josipa Broza Tita, rijetku fotografiju objavila je njegova kći!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Majoli - 2 Iva Majoli - 2 Iva Majoli - 1 Iva Majoli - 3 +25 Iva Majoli - 4 Celebrity Iva Majoli pohvalila se svojom kćeri, koju inače drži podalje od očiju javnosti: "Kakva prekrasna djevojka!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene