novi holivudski par

Šuškalo se da se zaljubila u kolegicu, no sada je nakon mjeseci nagađanja potvrdila da je u vezi s miljenikom žena

Channing Tatum (Foto: Profimedia) Channing Tatum (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Channing Tatum (Foto: Profimedia) Channing Tatum (Foto: Profimedia) Channing Tatum (Foto: Profimedia) Channing Tatum, Jenna Dewan (Foto: Getty Images) Channing Tatum, Jenna Dewan (Foto: Getty Images) Channing Tatum, Jenna Dewan (Foto: Getty Images) Channing Tatum, Jenna Dewan (Foto: Getty Images) +0 Jenna Dewan Tatum i Channig Tatum (Foto: Getty) Galerija

Već mjesecima se piše kako su Zoe Kravitz i Channing Tatum u vezi, a novi par je to i potvrdio romantičnom šetnjom tijekom koje su se držali za ruke.

Čini se kako su Zoe Kravitz i Channing Tatum potvrdili svoj ljubavni status. Novi holivudski par ovih je dana snimljen u romantičnoj šetnji New Yorkom, a nikome nije promaknula činjenica da su se držali za ruke.

Pogledaj i ovo Channing Tatum više se ne planira ženiti Zgodni glumac iskreno progovorio o razvodu nakon devet godina braka: "Zaista smo se dugo borili"

Paparazzi su vješto zabilježili njihov izlazak u javnost, a par se nije bunio na pažnju koju su dobivali. Oboje su bili ležerno odjeveni te se čini kako su zaista zaljubljeni do ušiju.

Izvori bliski paru otkrili su nakon ovogodišnje Met Gale kako Zoe i Channing nisu skidali ruke jedno s drugoga na tulumu nakon službenog dijela svečanosti, no detalje svoje veze i dalje skrivaju od svih.

Inače, Kravitz je u prosincu 2020. podnijela zahtjev za razvod od kolege Karla Glusmana, s kojim je bila u braku 18 mjeseci, dok je njihova veza ukupno trajala četiri godine.

Zvijezda hit-serije "Male laži" snimljena je početkom prošlog mjeseca s cheficom Sarom Elisom Hardman. Zoë i Sara izgledale su jako prisno i smješkale su se, a u jednom se trenutku činilo da će se poljubiti. Nakon zajedničke večeri jedva su se razdvojile iz zagrljaja na ulici.

U travnju je Kravitz objavila fotografiju s kolegicom Taylour Paige (30) i dala naslutiti da su u vezi. Naime, američki mediji pisali ranije da je glumica biseksualka, a vijest da ljubi zanosnu Taylour je mnoge razveselila.

Channing je također u posljednje vrijeme imao turbulentan ljubavni život. U listopadu prošle godine je prekinuo s pjevačicom Jessie J s kojom je godinama raskidao i mirio se.

Iza sebe ima brak s glumicom i plesačicom Jennom Dewan (40) od koje se razveo 2019., a dobili su i kćer Everly (8). Iznenadili su javnost kada su objavili da se razvode jer su se činili kao idealan par.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Petar Grašo Celebrity Petar Grašo i Hana Huljić ne odvajaju se jedan od drugoga, evo gdje provode romantični vikend!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene