Numerologinja proriče

'Njihova veza neće uspjeti, imat će buran prekid, a ona će poslije naći sreću'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Saznali smo nevjerojatne informacije o najslavnijim parovima estrade. Velika je šansa da Jelena Rozga i Stjepan Hauser prekinu. Severinin brak mogao bi izdržati...

Severina i Igor Kojić imat će problema, no njihova ljubav ima velike šanse za opstanak, a datum svadbe je sjajan. S druge strane, Jelena Rozga i Stjepan Hauser osuđeni su na propast. Prognoze su to najpoznatije slovenske numerologinje Karin, koja nam je otkrila kakve su šanse za najpoznatije estradne parove.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

Numerologinja već godinama radi na svojoj vještini, a posljednjih pet godina boravila je lesto na Baliju, gdje je svoje znanje o brojeima povezala sa znanjem balijskih iscjelitelja i energetskih majstora. Jedan od njenih prijatelja i učitelja je i Ketut Liyer, čija je životna priča ekranizirana u filmu 'Jedi, moli, ljubi'. Više od 60 tisuća ljudi u Sloveniji prati je putem Facebooka, a u svojoj zemlji često je pred kamerama kako bi proricala nadolazeće aktualne događaje.

Prema kombinaciji njihovih datuma rođenja, Karin nam je otkrila ponešto o ljubavi spomenutih parova.

Pogledajte kako izgleda pozivnica za Severinino i Igorovo vjenčanje

Severina i Igor Kojić

'U toj ljubavi postoji karmički odnos, koji je prilikom njihovog poznanstva bio sličan nekoj igri, no ona je ubrzo prošla. Sudbina brojeva preokrenula je tu priču u ljubav s velikim slovom. Njih dvoje su slični jer imaju broj osam koji je uvijek na granici nečeg. Sada se to pokazalo kao njihova velika razlika u godinama, no mislim da se oko tog svi brinu više nego njih dvoje. Brojevi sedam i kod nje i njega nose priču, da su se već u nekom životu prije upoznali. Njihova ljubav je čista i otvorena, ali za uspjeh tog odnosa jako je bitna 2016. godina. Ako će je preživjeti bez previše ogrebotina sve do 1. ožujka 2017., onda će sve biti dobro. Ona je u početku bila suzdržana, ali on ima nešto u sebi što ih je spojilo. Tu nema igre, sve je u ljubavi, poštovanju i razumijevanju. Dan svadbe (22.11.) za svatove i njih dvoje odličan je i sve će biti stvarno u znaku ljubavi', rekla je Karin za Dnevnik.hr.

Domaći par donio veliku odluku: 'Mama je presretna'

Jelena Rozga i Stjepan Hauser

'Našli su se poslije nekih krahova na ljubavnom području tijekom 2014. godine. Ima nježnosti i poštovanja među njima, ali bojim se da ova veza zbog obaveza neće uspjeti. Njemu se smiješi još veći uspjeh nego do sada, pa bi kilometri mogli učiniti svoje. Bit će poslije pokušaja nakon burnog prekida, no njihovi putevi u budućnosti neće biti zajednički. Naći će Rozga svoju ljubav, koja će potrajati, ali sada je vrijeme za njih dvoje', zaključila je ugledna slovenska numerologinja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene