Nadmašila samu sebe

Svašta smo doživjeli od nje, ali ovo još ne: Balkanska plavuša provocira na motoru, a tu su čak i puške i seksi opravica!

Jelena Karleuša Jelena Karleuša Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša +0 Jelena Karleuša Galerija

Jelena Karleuša na Insatgramu je objavila fotografije na kojima razgolićena pozira na Harley Davidsonu s puškama u rukama, a obožavatelji su zaključili da snima novi spot.

Popularna srpska pjevačica Jelena Karleuša poznata je i po svojim razgolićenim izdanjima, a nema problema ni sa skidanjem do kraja, ne nekako i dalje uspijeva iznova iznenaditi javnost.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 4 kakav trenutak! Karleuša u društvu Ronaldove Georgine prošetala modnom pistom u Parizu, a na istom mjestu našla se još hrpa velikih svjetskih zvijezda!

Sada je na Instagramu podijelila niz fotografija na kojima pozira na Harley Davidsonu s puškama u rukama i u kožnom kostimiću koji je jedva uspio pokriti njezine raskošne obline.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena Karleuša (@karleusastar)

Jelena je napravila još jednu seriju golišavih fotografija na motoru na kojima nosi uski prozirni kombinezon koji otkriva stražnjicu, a objavila je i video na kojem je vozi nepoznati frajer s kacigom dok se ona mazi o njega.

"Atomska plavuša", "Nema dalje", "Kraljica si", pisali su joj obožavatelji koje su izludili seksi prizori, a mnogi su zaključili i da snima novi spot, što ih je također raspametilo.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena Karleuša (@karleusastar)

No Jelena je nedavno pokazala i da se zna zakopčati do grla kada prilika tako nalaže, a u njezinom slučaju radilo se o odlasku na sud za koji je obukla zatvorenu haljinu do koljena, ali je odabrala uski model pa su obline opet bile u fokusu.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Eurosong 2022 Andrei Ionuț Andrei Ionuț Kalush Orchestra +19 Kalush Orchestra Zanimljivosti Nema kraja skandalima na Eurosongu! Optuženi su za varanje, a sada tvrde da je njihovih 12 bodova nepravedno dodijeljeno Ukrajini

  1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 4 Lana Jurčević - 5 Lana Jurčević - 2 +1 Lana Jurčević - 1 Celebrity Lana Jurčević u seksi haljinici zavodljivo zaplesala i istaknula dekolte i obline: ''Kao da nemam ništa na sebi!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene