Hm...

Bujna pozadina Jelene Karleuše na Instagramu izgleda kao da je bez mane, no isplivao je video koji pokazuje kako stvari zapravo stoje!

Jelena Karleuša Jelena Karleuša Mateja Stanisavljevic/ATA Images/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša Jelena Karleuša Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša Jelena Karleuša - 6 Jelena Karleuša Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša Jelena Karleuša - 5 +20 Jelena Karleuša - 6 Galerija

Jelena Karleuša poznata je po svojim provokativnim izdanjima u kojima voli pokazivati atribute, a kako stvarno izgledaju, vidi se na jednom videu koji je osvanuo na društvenim mrežama.

Srpska pjevačica Jelena Karleuša svakom novom objavom na društvenim mrežama izaziva brojne reakcije, kao i pojavljivanjima u javnosti kada ju snime paparazzi, pa u javnost izađu fotografije bez filtera kojima ih inače uređuje.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 4 kakav trenutak! Karleuša u društvu Ronaldove Georgine prošetala modnom pistom u Parizu, a na istom mjestu našla se još hrpa velikih svjetskih zvijezda!

44-godišnja Jelena poznata je po isticanju bujnih atributa, i to u provokativnim izdanjima koje bira i za svoje koncerte, a u jednom takvom pojavila se i na jednom od posljednjih nastupa. Tako je na profilu na Instagramu koji vode njezini obožavatelji osvanula snimka u kojoj u minijaturnim tangicama pleše, a bujna pozadina joj je u prvom planu i vidi se kako izgleda bez fotošopa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA KARLEUSA - FAN PAGE (@blogofdiva)

Jelena je u novogodišnjoj noći nastupila u jednom beogradskom hotelu, a tijekom nastupa promijenila je i nekoliko odjevnih kombinacija. No i tada je svima zapela za oko vidljiva razlika na fotografijama koje inače 44-godišnja Jelena sama objavljuje na svojem profilu na Instagramu i na onima koje su snimili fotografi koji su popratili događaj. Poznato je da Jelena često poseže za filterima prilikom uređivanja objava za društvenu mrežu koje dijeli sa svojih 2,4 milijuna pratitelja, ali njezine neobrađene fotografije uvijek mnogi iznenade.

"Najljepša, najdivnija, najbolja", "Zvijezdo najsjajnija", "Predivna si, ali nerealno lijepa", "Jako si zgodna", "Prelijepa dama sa stilom", zaključili su ipak tada oni koji su joj dive.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović - 2 Zlatan Ibrahimović - 1 Zlatan Ibrahimović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović i Zlatan Ibrahimović +11 Zlatan Ibrahimović i Lina Shokh - 2 Celebrity Pa, kakvo tijelo Zlatan ima! Golišavi Ibrahimović u 42. godini ponosno se šepurio po plaži

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll i Jamie Foxx Ivana Knoll Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 +25 Ivana Knoll - 1 Celebrity Knoll se pohvalila fotkom sa slavnim holivudskim frajerom, otkrila i u kakvom su stvarno odnosu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene