Primjećujete li?

Milijarderu se čudili zbog novog imidža, a sada ga uspoređuju sa slavnim glazbenikom: "Kunem se, mislila sam da je on!"

Jeff Bezos - 2 Jeff Bezos - 2 DNEVNIK.hr 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Jeff Bezos - 2 Jeff Bezos - 2 Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos, Lauren Sanchez, Barry Diller, Diane Von Furstenberg (Foto: Profimedia) Jeff Bezos, Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos (Foto: Getty Images) Jeff Bezos (Foto: Getty Images) Jeff Bezos (Foto: Getty Images) Jeff Bezos (Foto: Profimedia) Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Profimedia) +2 Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Profimedia) Galerija

Jeff Bezos našao se meti kritika i to zbog novog imidža kojeg ovih dana nitko ne prestaje komentirati.

Nakon što se američki milijarder i osnivač Amazona Jeff Bezos pohvalio kako je dočekao 2022. godinu u društvu svoje djevojke Lauren Sanchez, njezinog bivšeg zaručnika i sina što je mnoge iznenadilo, sada se našao na meti čuđenja i to zbog jedne sasvim druge stvari.

Pogledaj i ovo Lauren Sanchez i prijateljice - 1 Evo tko su one! Supruga milijardera proslavila je rođendan s najboljim prijateljicama, s jednom od njih ima neuobičajenu poveznicu!

Naime, 57-godišnji Jeff u posljednje vrijeme plijeni pažnju novim imidžem, točnije isklesanim tijelom i mišićima na kojima je poradio zbog Lauren, a čini se da je promijenio i stil odijevanja. Naime, na fotografijama koje je objavio na svom profilu na Instagramu pozira u uskoj košulji šarenog uzorka, a mnogi su zaključili da sada izgleda kao američki glazbenik Pitbull.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeff Bezos (@jeffbezos)

"Da nije malo zakasnio s idejom da postane frajer", "Ovo je čista kriza srednjih godina", "Kunem vam se, mislila sam je ovo Pitbull", "Što imaš više novaca, veće su ti šanse da se osramtiš u krizi srednjih godina", "Ne može biti čudniji", "Novac ne može kupiti stil", "Nije mogao odijenuti uže hlače", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Jeff se, inače, 2019. godine razveo od supruge McKenzie Bezos nakon 25 godina braka, a razlog rastave upravo je bila zanosna Lauren.

Golupčići su prvi put kao par snimljeni na Wimbledonu 2019. godine, gdje su u svečanoj loži neprestano razmjenjivali nježnosti te se gotovo nisu ni obazirali na finalni meč turnira. Nakon toga postali su nerazdvojni, a iako javnost u njih nije vjerovala i Lauren se od početka prikazivala kao žena željna isključivo novca, čini se da su i dalje zaljubljeni kao u početku.

MacKenzie i Bezos zajedno imaju tri sina i kćer, a ona se nakon razvoda udala za profesora Dana Jewetta, koji predaje u srednjoj školi njihove djece.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nevjera - 3 Nevjera - 2 +0 Nevjera - 1 Celebrity Lijepa glumica za sebe kaže da je hladna kao led, a ono što su joj bivši priredili nitko ne bi poželio!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Iva Šarić - 3 +0 Iva Šarić Celebrity Atraktivna zaručnica Brune Petkovića u badiću pokazala savršenu liniju, otkrila je i gdje se trenutno nalazi

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene