Sad ima mlađeg

Jedna od najbogatijih Hrvatica: 'Brak s Talijanom postao je nasilan'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

53-godišnja producentica rodom iz Hrvatske progovorila je o raspadu braka s uglednim Talijanom te napadima talijanskih medija na nju.

Kad god se pojavi na plaži u Miamiju, fotografije bujnih oblina Rite Rušić osvanu u medijima. I svi se šokiraju kad shvate da jedna od najbogatijih Hrvatica u svijetu za manje od mjesec dana slavi svoj 54. rođendan.

Pogledaj i ovo showbuzz Ta seksi Rita 53-godišnjakinja i dalje privlači pažnju

Doduše, nađe se i pokoji zlobni komentar jer je pokraj nje uvijek 13 godina mlađi dečko Riccardo, piše Studio Jutarnjeg lista.

53-godišnja Hrvatica i dalje osvaja Miami!

'Upoznali smo se prije 11 godina, a ponovno se sreli u lipnju 2011. Od tada smo zajedno', rekla je Rita za Studio. 'Jako ga volim jer je prekrasan i iskren čovjek. Ne planiramo budućnost. Živimo svaki dan prepun užitka i međusobnog poštovanja', dodala je.

Otkrila je i kako svoj dobar izgled duguje mješavini gena i fizičke aktivnosti. 'Jedem po savjetima nutricionistice, vježbam svaki dan, pažljivo njegujem kožu', otkrila je.

Rita ima dvoje djece, Maria i Vittoriju, iz braka s Vittorijem Cecchi Gorijem, uglednim producentom. Iako je njihova veza u početku bila puna strasti, na kraju se pretvorila u noćnu moru. Kada su se odlučili rastati, Rita kaže kako Vittorio više nije bio 'princ iz bajke'.

'Moj odnos s Vittoriom je završio jer je postao drugi čovjek nego na početku naše priče. Postao je agresivan, nasilan i nepouzdan. Ništa nije moglo zaustaviti njegovo luđačko ponašanje, čak ni moja ljubav', rekla je Rita za Studio.

Odlukom suda dodijeljena joj je vila s bazenom u Rimu i 45 tisuća eura alimentacije, no Rita je tom odlukom bila nezadovoljna pa je odlučila podnijeti zahtjev za podjelom suprugove imovine, koja je navodno iznosila 2 milijarde dolara.

Iako je tada shvatila tko su joj pravi prijatelji (tih nije bilo puno), a tko nije, danas je Rita te ružne trenutke ostavila iza sebe i uživa u ljubavi svog Riccarda, obitelji i poslu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene