Tužna vijest

Omiljeni glumac iz kultne serije iznenada preminuo u 50. godini: "Mirimo se s gubitkom tako divnog ljudskog bića"

Power Rangers Power Rangers Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Power Rangers Jason David Frank - 7 Jason David Frank - 6 Jason David Frank - 5 Jason David Frank - 4 Jason David Frank - 3 Jason David Frank - 2 Jason David Frank - 1 Jason David Frank u seriji Mighty Morphin Power Rangers - 2 +0 Jason David Frank u seriji Mighty Morphin Power Rangers - 1 Galerija

Jason David Frank iz serije "Mighty Morphin Power Rangers" preminuo je u 50. godini, a vijest je potvrdila njegova glasnogovornica.

Američki glumac Jason David Frank, koji je 1990-ih glumio zelenog Power Rangera u kultnoj seriji, preminuo je u dobi od samo 49 godina, nakon što je sam sebi oduzeo život, prenose strani mediji.

Prema riječima njegove predstavnice Justine Hunt, Frank je preminuo u Teksasu i obitelj moli za poštovanje privatnosti u teškim vremenima.

"Molim vas da poštujete privatnost njegove obitelji i prijatelja u ovim užasnim vremenima, dok se mirimo s gubitkom tako divnog ljudskog bića. Jako je volio svoju obitelj, prijatelje i obožavatelje. Zaista će nam nedostajati", rekla je za TMZ.

Glumčeva obitelj još se nije oglasila, a iza njega je ostalo četvero djece - Hunter, Jacob, Skye i Jenna. Frankova supruga Tammie Frank, s kojom je bio u braku od 2003. godine, podnijela je zahtjev za razvod ranije ove godine nakon što je glumca optužila za nevjeru. Prethodno je bio u braku sa Shawnom Frank od 1994. do 2001. godine.

Frank je bio najpoznatiji po ulozi Tommyja Olivera u seriji "Mighty Morphin Power Rangers", koja je prvi put emitirana 1993. godine, a njegovi kolege opraštaju se od njega putem društvenih mreža.

"Ne mogu vjerovati... RIP Jason David Frank. Srce mi je slomljeno jer sam izgubio još jednog člana naše posebne obitelji", napisao je njegov kolega iz serije Walter Jones, koji je utjelovio crnog Power Rangera.

"Imao je divlji smisao za humor. Imali smo uspona i padova, ali ja sam ostao dosljedan u tome da budem tu ako mu zatrebam. Moje molitve idu njegovoj obitelji i svima će nedostajati. Neka počiva u Moći", rekao je 51-godišnji Walter za magazin People.

Jason je bio jedan od tinejdžerskih superheroja, ali njegov životni put krenuo je potpuno drugim smjerom. Nakon svoje glumačke avanture u potpunosti je promijenio imidž, ukrasio je tijelo tetovažama i bavio se raznim borilačkim vještinama. Postao je profesionalni MMA borac, a najviše je uživao u radu s najmlađima, koje je podučavao borilačkim vještinama.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Farija Gaši - 8 Farija Gaši - 1 Farija Gaši - 2 Farija Gaši - 4 +24 Farija Gaši - 3 Celebrity Plakali smo kad je pjevala Dinu Merlina, a sad je itekako jasno da će biti velika zvijezda: ''Kako me uvijek uspiješ ganuti...''

1/41 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Supertalent: Maja Šuput - 2 Supertalent: Maja Šuput - 3 Supertalent: Maja Šuput - 4 +36 Maja Šuput - 3 Celebrity Izdanje Maje Šuput o kojem će se pričati danima: Dekoltirana haljina s prorezima na trbuhu s koje je nemoguće maknuti pogled!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene