Neprepoznatljiva

Nekad je svijet osvajala ljepotom, bila je prvi supermodel, a onda je krenula s operacijama i nije znala stati

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Janice Dickinson 70-ih je godina bila najplaćenija manekenka te je proglašena za prvog supermodela, no okrenula se estetskih zahvatima s kojima godinama nije stajala.

Bivša manekenka i njezin suprug prošetali su do ljekarne u Los Angelesu kako bi kupili sve potrebno nakon što je u cijelom svijetu izbila panika zbog koronavirusa, a žena koja je bila prvi supermodel pokazala je kako su plastične operacije utjecale na njezin izgled.

Pogledaj i ovo Janice Dickinson Šteta, šteta! Bivša prirodna ljepotica nakon dugo vremena pokazala lice bez šminke, presudila mu je opsjednutost jednom stvari koje se nije mogla riješiti!

Janice Dickinson 70-ih je godina bila najplaćenija manekenka te je proglašena za prvog supermodela, no okrenula se estetskih zahvatima s kojima godinama nije stajala. Nekad prekrasna manekenka danas je neprepoznatljiva nakon brojnih korekcija kojima se podvrgnula, a fanovi diljem svijeta komentiraju kako je prije izgledala puno bolje.

64-godišnja bivša ljepotica u braku je s Robertom Gernerom, 71-godišnjim psihijatrom koji je prije četiri godine izgubio dozvolu za rad jer je ušao u odnos sa svojom pacijenticom. Prema optužbana protiv njega koje su objavljene prije četiri godine, živio je i bio je u vezi sa svojom pacijenticom nekad između 2004. i 2011. godine.

Gerner je Janicein četvrti suprug, a upoznali su se na slijepom spoju 2012. godine. Upoznao ih je Gernerov sin, a zaručili su se tri mjeseca nakon. Svoje planove su na neko vrijeme morali zaustaviti jer je bivšoj manekenki dijagnosticiran rak dojke 2016. godine, a na kemoterapijama je bila do sredine 2017. godine. Vjenčali su se prije tri godine, a uživali su i na medenom mjesecu nakon brojnih problema koji su ih zadesili.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: Profimedia) +0 Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: AFP) Celebrity Trudna pjevačica otkazala sve intervjue i zaključala se u sobu pa otišla iz Australije zbog straha od koronavirusa

Hot! Hot! Sadržaj koji slijedi nije za one slabijeg srca! I Backstage s Miom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene