Uvjerite se sami

Janica mršavija nego ikad: Uske traperice i osmijeh njezini su aduti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Janica Kostelić tijekom utorka u Zagrebu predstavila je novinarima hvalevrijedan projekt. A Janica okupljene nije iznenadila samo projektom već i svojim izgledom.

Najtrofejnija hrvatska skijašica, Janica Kostelić u utorak je došla na predstavljanje projekta 'Hvala ti, mama' u pratnji svoje majke, Marice Kostelić. Naime, projekt 'Hvala ti, mama' zalaže se za poboljšanje života milijuna majki diljem svijeta, a Janica i Marica tome su se rado odazvale.

'Ne znam kako je u drugim obiteljima, pretpostavljam da su muškarci uvijek važni, ali iza njih uvijek stoji uspješna žena. Nadam se da ću i ja biti mama i kada bih bila samo pola onoga što je meni bila moja majka, bila bih presretna. Majka je najvažnija u cijeloj priči svakog djeteta', izjavila je Janica za Tportal.

>> Opsada zbog Ivice i Janice: Svi navalili na autograme!

Pogledaj i ovo Janica Kostelić (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL) Ponosna obitelj Ozbiljna lica Marica Kostelić posjetila kćer Janicu i unuka Oskara u bolnici, pridružili im se Ivica i Elin

Janica je okupljene iznenadila i svojim izdanjem jer se 'prepolivila' te je mršavija nego ikad! Odjevena u uske traperice svoju vitku liniju je još više istaknula, a prilikom promocije s kampanje nije skidala osmijeh s lica. Moramo joj priznati, izgleda sjajno, zar ne?!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene