Rijetko se pojavljuju u javnosti

Slavni par snimljen u izlasku, a prolaznicima je za oko zapeo jedan detalj

Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Jamie Foxx i Katie Holmes (Foto: Profimedia) Jamie Foxx i Katie Holmes (Foto: Profimedia) Jamie Foxx i Katie Holmes (Foto: Profimedia) Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Jamie Foxx i Katie Holmes (Foto: Profimedia) +0 Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Galerija

Jamie Foxx ovih dana pažnju privlači pojavljivanjem u javnosti u društvu djevojke Katie Holmes, ali i neobičnim odjevnim kombinacijama.

Holivudski par Katie Holmes i Jamie Foxx svoju su romantičnu vezu godinama krili od očiju javnosti, no ovih su dana već nekoliko puta viđeni u zajedničkim izlascima. 

Pogledaj i ovo Jamie Foxx (Foto:Profimedia) Uživa u novostečenoj slobodi? Napucao je glumicu, a sad je snimljen kako drugu ljepoticu vodi doma nakon izlaska

39- godišnja Katie i 11 godina stariji Jamie ne kriju koliko su zaljubljeni i opušteni zajedno, i čini se da više ne izbjegavaju paparazze na ulicama.

"Svi znaju da su zajedno, ali oni ipak žele dozu privatnosti, ne žele privlačiti pažnju javnosti", izjavio je izvor blizak paru za magazin People.

Podsjećamo, Katie i Jamie vezu su navodno tajili zbog njezina bivšeg Toma Cruisea i scijentološke religije koju on prakticira. Par je prvi put viđen zajedno 2013. godine, a razlog zbog kojeg su godinama skrivali vezu navodno je upravo Tom, koji joj je razvodom uvjetovao da pet godina ne smije imati novog partnera ili će ostati bez svega, među ostalim i bez Suri.

Jamie ovih dana dodatno privlači pozornost i svojim odjevnim kombinacijama. Ili barem onom u kojoj nosi hlače ili, teško je reći, majicu kao hlače?

Možda najbolje da procijenite i ocijenite tu zanimljivu modnu kombinaciju sami.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Farma (FOTO: Dnevnik.hr) Farma (FOTO: Dnevnik.hr) +0 Farma (FOTO: Dnevnik.hr) Zanimljivosti Priča vrijedna filmskog scenarija: Nakon 18 godina razdvojenosti duše su se opet srele

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Kramarić (Foto: Instagram) Andrej Kramarić, nogometni reprezentativac (Foto: Dnevnik.hr) +0 Andrej Kramarić (Foto: Instagram) Celebrity Znamo da je zauzet, ali ovo je fotografija koja će zasigurno prikupiti puno lajkova

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene