Novi problemi

Izdan nalog za uhićenje kontroverznog pjevača, prijeti mu godinu dana zatvora zbog napada na snimateljicu

Marilyn Manson (Foto: Getty Images) Marilyn Manson (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Marilyn Manson (Foto: Getty Images) Marilyn Manson (Foto: Getty Images) +0 Marilyn Manson (Foto: Getty Images) Galerija

Izdan nalog za uhićenje Marilyna Mansona zbog napada na snimateljicu na njegovu koncertu 2019. godine.

Policijski odjel New Hampshirea u utorak je izdao je nalog za uhićenje pjevača Marilyna Mansona na temelju dvije kaznene prijave.

Pogledaj i ovo showbuzz ovo mu ne ide u prilog Isplivao uznemirujući intervju kontroverznog pjevača optuženog za zlostavljanje, od izjava koje je javno obznanio ledi se krv u žilama!

Kontroverznog glazbenika pravog imena Brian Warner tereti za napad na snimateljicu na njegovu koncertu u New Hampshireu 2019. godine.

"Gospodin Warner, njegov agent i legalni konzultant već su neko vrijeme svjesni naloga za uhićenje i nisu pokazali nikakav trud kako bi se pjevač vratio u New Hampshire i odgovarao za optužbe. Snimateljicu je angažirala lokalna tvrtka kako bi snimala koncert i nalazila se pored bine kada se dogodio navodni napad", piše u službenoj izjavi policije.

Manson je navodno uništio njezinu opremu zbog toga mu prijeti do godinu dana zatvora.

Njegov odvjetnik Howard King kazao je za časopis People kako je snimateljica od Mansona tražila 35 tisuća dolara odštete nakon čega su je oni upitali da im pošalje dokaze o uništenoj opremi na što im nikada nije odgovorila već je podigla tužbu.

"Ove optužbe su lažne no mi ćemo nastaviti surađivati s organima vlasti", istaknuo je King, ali čak troje svjedoka potvrdilo je da kako je Mason na tom koncertu pljuvao na ženu koja ga je snimala.

Nalog za uhićenje pjevača izdan je samo nekoliko mjeseci nakon što ga je desetak žena, među kojima su glumice Evan Rachel Wood i Esme Bianco, optužilo za seksualno, fizičko i psihičko zlostavljanje.

Ranije ovog mjeseca Masonova bivša djevojka Ashley Morgan Smithline za časopis People progovorila je o zlostavljanju koje je proživjela tijekom njihove veze.

"Izrezao bi me po trbuhu i onda bi pio moju krv. Nakon toga bi me tjerao da ja pijem njegovu", kazala je.

Pjevač se u veljači ove godine oglasio na optužbe na svojem Instagramu tvrdeći da su njegovi intimni odnosi uvijek bili u potpunosti sporazumni s njegovim partnericama.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) +2 Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Celebrity Jolie je postala plavuša i odavno nije izgledala ovako dobro, a iza svega stoji nešto što će oduševiti njezine obožavatelje!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Albina Grčić Celebrity Albina pozirala u zagrljaju zgodnog dečka pa joj se ubrzo javio eurovizijski stručnjak i poručio što misli o tome

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene