Ljepotica!

Djevojka srpskog miljenika žena pokazala tijelo u kupaćem kostimu, pratitelji se natječu tko će dati ljepši kompliment!

Ivana Malić Ivana Malić Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Malić Ivana Malić Ivana Malić Ivana Malić Ivana Malić Ivana Malić Ivana Malić +0 Ivana Malić Galerija

Ivana Malić i Miloš Biković uživaju na godišnjem odmoru u Dubaiju, a ona na društvenim mrežama pokazuje kako uživaju.

Crnogorska manekenka Ivana Malić uživa ploveći brodom po Dubaiju sa svojim partnerom i glumcem Milošom Bivkovićem.

Pogledaj i ovo Miloš Biković i Ivana Malić pokazala adute Svi se dive isklesanom tijelu djevojke srpskog miljenika žena: "Wow, kakvi trbušnjaci!"

U neobično dizajniranom badiću pozirajući u sjedećem položaju na brodu, pokazala je svoje bujno poprsje i vitke duge noge. Cijeli stajling zaokružila je sunčanim naočalama, cvjetnim kaftanom i vrućim traper hlačicama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Malić (@ivanamalic_)

Njezini pratitelji natjecali su se tko će joj uputiti više komplimenata:
"Najljepša si", "Krasotica", "Savršena", "Baš uživate", "Prelijepa", "Zgodna", "Samo uživajte".

Objavila je i fotografiju na kojoj pozira na mostiću s pogledom na nebodere. Na sebi je imala bijele svečane hlače i top boje pistacije bez rukava. Kao modni dodatak imala je pletenu bijelu torbicu.

Za Miloševu vezu s pravnicom Ivanom Malić doznalo se u studenom prošle godine, kada su se skupa pojavili na premijeri njegova filma "Južni vjetar 2 - Ubrzanje" u Beogradu, a ona je kasnije vezu potvrdila i zajedničkom fotkom na Instagramu.

Biković je trenutačno jedan od najpopularnijih srpskih glumaca, a osim u "Južnom vetru", značajne uloge ostvario je i u seriji "Vratit će se rode" te filmu "Montevideo, Bog te video". U filmu "Glazba tišine" surađivao je sa slavnim američkim glumcima Armandom Assanteom i Antonijem Banderasom, a čak mu se pružila prilika za ostvarenje holivudske karijere, što je zasad odbio. Radije snima filmove i serije u Rusiji, kao što su "Iza granice", "Kuhinja" i "Hotel Elen".

Uspješni glumac može se pohvaliti i ruskom državnom nagradom Medalja Puškina, koju mu je vlastoručno predao predsjednik Rusije Vladimir Putin.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač +26 Sonja Kovač Celebrity Sonja Kovač okrenula je leđa kameri i pokazala svu svoju raskoš u malom bikiniju: ''Ljeto može početi!''

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +22 Lidija Bačić Celebrity Lidiji Bačić zbog ove fotke pišu da je sve o čemu muškarci sanjaju, a javljaju joj se obožavatelji iz cijelog svijeta!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene