Najljepša podrška!

Fotografija Miše Kovača s malenom unučicom u naručju raznježila sve redom, rijetki su ostali ravnodušni na taj prizor!

Mate Mišo Kovač Mate Mišo Kovač Ivana Kovač/Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Mišo Kovač Ivana Kovač - 1 Ivana Kovač - 2 Mišo Kovač In Magazin: Ivana Kovač - 3 In Magazin: Mišo Kovač - 8 In Magazin: Mišo Kovač - 7 In Magazin: Mišo Kovač - 6 In Magazin: Mišo Kovač - 3 In Magazin: Mišo Kovač - 4 +13 In Magazin: Mišo Kovač - 1 Galerija

Ivana Kovač je na profilu na Instagramu objavila fotografiju svog oca Mate Miše Kovača i svoje kćeri Elene na kojoj zajedno poziraju pa sve raznježila.

Ivana Kovač je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj njezin otac Mate Mišo Kovač pozira s unučicom Elenom i to uoči koncerta "Samo nas nebo rastavit može" koji se održava na Starom placu u Splitu.

Pogledaj i ovo Ivana Kovač - 2 "Ovo je vrhunac vrhunca" Mišina "mala" otkrila kako se on osjeća zbog večeri za pamćenje, ni sama nije mogla sakriti emocije!

80-godišnji Mišo na fotografiji pozira dobro raspoložen s malenom unukom, a da se dobro osjeća i da je uzbuđen potvrdila je i Ivana za Dnevnik Nove TV.

"Ajmo reći da je ovaj koncert stvarno vrhunac vrhunca jer ako bacite pogled iza, ovo je mali Woodstock večeras i to će biti ludilo, totalno. Tata se neda, on je meteor, on će živjeti vječno. Mislim da mu je sad lagano uzbuđenje jer dosad nije bio toliko svjestan, tek sad postaje, ali kad to krene, to će biti show", zaključila je Ivana uoči koncerta.

Mišini obožavatelji kažu da im on znači više od pjesme.

"Ja sam odrasla uz to i znam koliko im znači. Ja ne mogu otići u dućan, ne mogu proći naplatne kućice. Zaustavio me čovjek od 50,60 godina i rekao mi da nije Mišo samo moj otac, već da je on otac svih nas", otkrila je Ivana.

Organizatori očekuju 20 tisuća ljudi, a Mišo je dio ulaznica podijelio braniteljskim udrugama, ali i djelatnicima splitske bolnice, odnosno odjelima na kojima se liječio prije nekoliko mjeseci.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Louis i kraljevska obitelj - 1 Princ Louis i Kate Middleton Princ Louis i kraljevska obitelj - 7 Princ Louis i kraljevska obitelj - 4 +27 Princ Louis i kraljevska obitelj - 3 Celebrity Nestašni princ Louis servirao novu dozu urnebesnih grimasa, Kate ga je morala smirivati, a evo što mu je išlo na živce!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Suzy Cortez - 3 Suzy Cortez - 7 Suzy Cortez - 1 Suzy Cortez - 4 +20 Suzy Cortez - 9 Celebrity Oglasila se seks-bomba s kojom je Pique varao Shakiru, otkrila sočne detalje i što je od nje tražio!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene