Zavodljiva Hrvatica

Često objavljuje fotke svoje guze, no sada je u prvi plan istaknula bujne grudi i zapalila Instagram

Ivana Knoll (Foto: Instagram) Ivana Knoll (Foto: Instagram) instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll (Foto: Instagram) Ivana Knoll (Foto: Instagram) Ivana Knoll (Foto: Instagram) Ivana Knoll (Foto: Instagram) Ivana Knoll (Foto: Instagram) Ivana Knoll (Foto: Instagram) Ivana Knoll (Foto: Instagram) Ivana Knoll (Foto: Instagram) Ivana Knoll (Foto: Instagram) Ivana Knoll (Foto: Instagram) +0 Ivana Knoll (Foto: Instagram) Galerija

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll pokazala je raskošan dekolte.

Ivana Knoll, koja se proslavila tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji kao strastvena navijačica naše reprezentacije, u međuvremenu je pokrenula liniju kupaćih kostima s kockicama, koje sama i promovira.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll krenulo je! O Ivani Knoll opet su se raspisali svjetski mediji od Amerike pa sve do Afrike, evo čime je sada privukla toliku pažnju!

Zanosna crnka donedavno je uživala na Baliju pa na društvenim mrežama još uvijek objavljuje vruće fotke sa svojeg putovanja. 

Ljepotica je tako pozirala u bazenu punom ruža, pod vodopadima kao Amazonka i kao prava božica džungle u bazenima s pogledom na prašumu. Iako su sve zamamne, najnovija objava zapalila je društvene mreže i izazvala lavinu komentara.

Naime, Knoll je poznata po fotkama svoje stražnjice, no ovog je puta u fokus odlučila staviti nešto drugo - svoje grudi. U crnom bikiniju ljepotica je pozirala uz majmunčića, a za taj je selfi u manje od 24 sata dobila skoro 4000 lajkova. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Who is prettier? 🤣🙈 #bali #baliindonesia #baligasm #ubud #monkeyforestbali #tourtheplanet #balidaily #balicili #balilivin #balilife #balibible #thebalibible #balivacation #balitravel #explorebali #lovebali #travelgram #travelgirl #travelphotography #travelgirls #iamtb #wonderful_places #travellifestyle #travelphotography #travelling #travelawesome #beautifuldestinations #passionpassport #wearetravelgirls

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

"Tko je ljepši?", napisala je Ivana uz opis svoje fotografije, a obožavatelji su joj pohrlili reći kako je njezina ljepota nestvarna. Poručili su joj kako je prekrasna te da je prava ljepotica, a neki su se i šalili kako im je majmunčić ljepši od nje. 

"Blago tom majmunu", zaključio je jedan pratitelj i dao do znanja koliko bi rado bio u društvu naše seksi navijačice. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Sanda Sandali (Foto: Nova TV) Sanda Sandali (Foto: Nova TV) Sanda Sandali (Foto: Screenshot Nova TV) Sanda Sandali (Foto: Screenshot Nova TV) +2 Sanda Sandali (Foto: Nova TV) Celebrity Martina ovu pjevačicu više nikad ne želi čuti, sablaznila je i gledatelje, a evo što ona kaže o svom nastupu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene