Škakljive teme

Ivana Knoll otkrila tko joj je poklonio karte za Svjetsko prvenstvo, a progovorila je i o zahvatima na stražnjici

Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 4 Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll Ivana Knoll i Jamie Foxx Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll i Drake - 1 +24 Ivana Knoll - 1 Galerija

"Jesi li platila ijednu kartu za utakmice na Svjetskom prvenstvu?, "Jesi li radila zahvate na stražnjici?", "Zašto si uvijek sama?", samo su neka od brojnih pitanja na koja je Ivana Knoll odgovorila svojim obožavateljima.

Naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll u svojim pričama na Instagramu odgovarala je na škakljiva pitanja svojih pratitelja, kojih ima preko 3,6 milijuna.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll - 3 nemamo komentara Knoll na sebe nabacila outfit koji teško da se može nazvati odjećom, ali nekima to ne smeta: ''Ivana, oženi me!''

Ono što je zanimalo mnoge je tko je financirao njezin odlazak na Svjetsko prvenstvu u Katar, a Ivana je otkrila da nije morala platiti karte za sve utakmice na kojima je bila.

"Sve karte za utakmice Hrvatske sam platila sama. Za druge utakmice, za Englesku, SAD, Francusku, Srbiju i finale sam dobila karte od nogometnih saveza ili od nekog drugog, no za Hrvatsku sam platila svaku kartu", rekla je u videu koji je objavila.

Pratitelje je zanimalo i je li radila ikakve estetske zahvate na stražnjici.

"Ne, nisam bila na brazilskom podizanju stražnjice niti imam implantate. Samo genetika, puno hrane i tjelovježbe", poručila je, a na pitanje drugog pratitelja o njezinim punim usnama napisala je da su i one potpuno prirodne te da ih je naslijedila od mame.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

Ivana je otkrila i da joj je najdraži nogometaš Cristiano Ronaldo, a sportaš Vladimir Kličko, da trenutno živi na relaciji Miami - Los Angeles, a odagnala je i nagađanja o otvaranju profila na +18 stranici Only Fans.

Neke je zanimalo i zašto je uvijek sama te ima li obitelj i prijatelje.
"Imam puno prijatelja, većinom muških. Imam obitelj, samo ne vole da ih objavljujem na Instagramu", napisala je.

Podsjetimo, Knoll je privukla veliku pažnju javnosti na Svjetskom prvenstvu u Katru i o njezinim izazovnim navijačkim izdanjima raspisali su se brojni svjetski mediji. Trenutačno je u SAD-u, gdje se druži sa svjetskim facama, poput Leonarda DiCaprija i Jamieja Foxxa, te i dalje ne prestaje častiti pratitelje na Instagramu svojim golišavim fotografijama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene