zasluženi odmor

Naša poznata slastičarka javila se iz Amerike i oduševila fotografijom u badiću, a šareni detalj na tijelu posebno se isticao

Ivana Čuljak - 2 Ivana Čuljak - 2 Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Čuljak - 1 Ivana Čuljak - 3 Ivana Čuljak - 4 Ivana Čuljak - 4 Ivana Čuljak - 1 Ivana Čuljak - 3 Ivana Čuljak i Filip Vidović - 5 Ivana Čuljak i Filip Vidović - 4 Ivana Čuljak i Filip Vidović - 1 Ivana Čuljak i Filip Vidović - 2 +18 Ivana Čuljak - 1 Galerija

Ivana Čuljak s prijateljicom je otputovala u Ameriku na par dana, a na svom Instagramu u novoj objavi pokazala je i što su sve radile tamo.

Slastičarka Ivana Čuljak odlučila je posjetiti Kaliforniju pa je svoje iskustvo podijelila u nizu fotografija na Instagramu.

Na prvoj fotografiji pozirala je u zanimljivoj kombinaciji, dok je na jednoj pokazala svoju preplanulu figuru u crnom badiću. Do izražaja je dolazila i njezina šarena tetovaža. Pokazala je i što je sve isprobala od hrane, zatim što su sve posjetile, ali i svoje stajlinge u kojima je izlazila na večere.

"Ovo malo Amerike što sam vidjela u 5 dana u krugu 5 km. Ako i toliko", poručila je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Čuljak (@chu_lo_)

"Al si divan frende", napisala joj je u komentaru Lidija Lešić.

Inače, Ivanu je šira javnost imala prilike upoznati u showu MasterChef, a nakon toga i u "Plesu sa zvijezdama" u kojem joj je mentor bio Ivan Jarnec.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Klasnić - 2 Ivan Klasnić - 1 Ivan Klasnić - 3 Ivan Klasnić - 4 +9 Ivan Klasnić - 6 Nekad i sad Naš bivši Vatreni zbog zdravstvenih tegoba s godinama se veoma promijenio, oglasio se povodom posebne obljetnice: ''Sretan sam što mogu opet normalno živjeti''

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Ivanišević s prijateljicama - 2 Goran i Nives Ivanišević Goran i Nives Ivanišević Goran i Nives Ivanišević +29 Goran i Nives Ivanišević Celebrity Ivaniševićeva Nives poslije skandala koji je odjeknuo Hrvatskom, uživala je u ludom provodu, evo gdje se zabavljala s prijateljicama!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene