Svaka čast!

Lijepa Raquel otkrila čime ju je Rakitić osvojio: "Imaš sve što treba imati moj pravi muškarac"

Ivan Rakitić sa suprugom tijekom odmora u Hrvatskoj (Foto: Instagram) Ivan Rakitić sa suprugom tijekom odmora u Hrvatskoj (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Rakitić i Raquel (Foto: Instagram) Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) +0 Ivan Rakitić sa suprugom tijekom odmora u Hrvatskoj (Foto: Instagram) Galerija

Ivan Rakitić i Raquel Mauri vrijeme kod kuće krate pripremajući razne delicije u kuhinji.

Naš nogometni reprezentativac i igrač Barcelone Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel Mauri trenutačno se nalaze u karanteni u njihovu španjolskom domu, a to vrijeme su odlučili iskoristiti na neke korisne načine.

Pogledaj i ovo Raquel Mauri "Ti i sestra divne" Rakitićeva Raquel pokazala sestru za koju svi misle da je njezina blizanka, pogledajte koliko si nalikuju!

Jedan od njih je usavršavanje u kuhinji i pripremanje mediteranskih specijaliteta, čime se su se pohvalili na društvenim mrežama. Ivan je objavio fotografiju svog jela koje je pripremio, brancina u soli, a u priči na Instagramu pokazao je škampe i školjke koje je pripremila Raquel.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

On je njoj poručio kako ga iznenađuje sve više iz dana u dan, a ona njemu da je on njezin savršeni muškarac.

"Imaš sve što treba imati moj pravi muškarac. Dobro srce, najbolji si otac na svijetu i k tome umjetnik u kuhinji. Ne možeš biti ljepši, volim te", poručila mu je Raquel u komentarima.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Pfeiffer i David E. Kelley (Foto: Instagram) Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) +4 Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Celebrity Pogledajte kako ova ljepotica i nekad jedna od najvećih diva izgleda u doba karantene

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene