ljubav cvjeta

Supruga Ivana Dodiga u izlasku pokazala vitke noge, a zaljubljeni tenisač nije je ispuštao iz ruku!

Ivan i Maja Dodig - 3 Ivan i Maja Dodig - 3 Slaven Branislav Babić/Pixsell 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan i Maja Dodig - 1 Ivan i Maja Dodig - 2 Ivan i Maja Dodig - 4 +0 Ivan i Maja Dodig - 3 Galerija

Ivan Dodig i supruga Maja pojavili su se na Noći hrvatskog tenisa u Zagrebu u dotjeranim izdanjima, a pokazali su i da ljubav među njima i dalje cvjeta.

Naš proslavljeni tenisač Ivan Dodig i njegova supruga Maja pojavili su se na svečanoj Noći hrvatskog tenisa, na kojoj je obilježeno 110 godina organiziranog teniskog djelovanja u Hrvatskoj.

Pogledaj i ovo showbuzz TOP 5 Skandal s fotografijama, Oscari, vjenčanja: evo što ste propustili!

Za ovu su se prigodu oboje baš dotjerali, Ivan je nosio odijelo, a Maja je u maloj crnoj haljini istaknula svoje vitke noge. Zaljubljeni supružnici cijelu su se večer držali za ruke, a da ljubav i dalje cvjeta, potvrdili su i širokim osmijesima koje nisu skidali s lica.

Ivan i Maja, koja se prije udaje prezivala Ćubela, vjenčali su se u studenom 2013. godine u Međugorju, a prije toga su godinama bili u vezi. Zajedno su dobili dvojicu sinova, Jakova i Petra.

Ivanu je vjenčani kum bio njegov kolega i prijatelj iz djetinjstva Marin Čilić, dok je Dodig krsni kum njegovu sinu Baldu.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Donna D‘Errico - 2 Donna D‘Errico - 4 Donna D‘Errico - 3 Donna D‘Errico - 5 +4 Donna D‘Errico - 1 Nekad i sad Sjećate se ove zvijezde Baywatcha? Danas ima 54 godine, a izgleda bolje nego u mladosti, kad je žarila i palila malim ekranima!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 +31 Ivana Knoll - 4 Celebrity Jedna od najseksi Hrvatica prava je senzacija na plaži na Maldivima, u mikro bikiniju s tangama pokazala je sve svoje čari!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene