''Kao i uvijek...''

Najmoćnija žena hrvatskog nogometa preko društvenih mreža poslala poruku svima koji imaju razne molbe i zahtjeve!

Iva Olivari Iva Olivari Iva Olivari/Instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Olivari Iva Olivari, Luka Modrić, Danijel Subašić, Domagoj Vida i Dominik Livaković Iva Olivari i Šime Vrsaljko Iva Olivari i Ante Petković Iva Olivari - 2 Iva Olivari i Dejan Lovren Iva Olivari i Dominik Livaković Iva Olivari - 6 Iva Olivari - 3 Iva Olivari - 12 +5 Iva Olivari i Dominik Livaković Galerija

Iva Olivari uputila je apel svim pratiteljima na Instagramu koji za nju imaju razne, ponekad i malo neobične zahtjeve i molbe.

Menadžerica Hrvatske nogometne reprezentacije, poznata i kao najmoćnija žena hrvatskog nogometa, Iva Olivari oglasila se na društvenim mrežama kako bi poslala poruku onima koji za nju ima razne molbe i zahtjeve koje ne može ispuniti.

Pogledaj i ovo In Magazin: Joško Gvardiol "i tako je sve počelo" Uoči sutrašnje utakmice ekipa IN Magazina istražila je zašto smo toliko ludi za nogometom!

Iva je tako otkrila da je često obasipaju s molbama za nogometne ulaznice, dresove, opremu, ali i da ima onih koji su je tražili bi li im mogla snimiti prigodne čestitke.

"Nemam dresove, trenirke, majice ni hoodice. Ne snimam rođendanske čestitke, kao ni one za krstitke, pričesti, krizme i vjenčanja. Kao i uvijek dosad - zahvaljujem na razumijevanju!" napisala je Iva u priči koju je podijelila na svojem profilu na Instagramu.

Iva već dugi niz godina radi u HNS-u i prati naše Vatrene na sve utakmice, a mnogi nogometaši u njoj su prepoznali i pravu prijateljicu i osobu od povjerenja, čemu svjedoče i fotografije koje dijeli na društvenim mrežama. Mediji su je prozvali najmoćnijom ženom hrvatske nogometne reprezentacije, a priču o njoj prenio je i The New York Times.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Geena Rocero - 1 Geena Rocero - 2 Geena Rocero - 1 Geena Rocero - 5 +10 Geena Rocero - 3 Celebrity Gole grudi ukrasila je neobičnim detaljem, a veliki otvor s prednje stvari privukao je znatiželjne poglede!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Christopher Schwarzenegger - 3 Christopher Schwarzenegger - 4 Christopher Schwarzenegger - 2 Christopher Schwarzenegger - 1 +10 Patrick i Christopher Schwarzenegger s obitelji - 5 Nekad i sad Drastična transformacija sina legendarnog glumca: Ovako je izgledao donedavno, a sad ponosno pokazuje dobivenu bitku s kilogramima!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene