Bračna idila

Iva Majoli ne skriva koliko uživa s novim suprugom, pohvalila se i posebnom prilikom s dalekog putovanja

Iva Majoli Iva Majoli Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Majoli - 2 Iva Majoli - 1 Iva Majoli i Stipe Marić Iva Majoli i Stipe Marić Iva Majoli i Stipe Marić Iva Majoli i Stipe Marić Iva Majoli i Stipe Marić Iva Majoli i Stipe Marić Iva Majoli i Stipe Marić Iva Majoli i Stipe Marić +20 Iva Majoli i Stipe Marić Galerija

Iva Majoli na svom Instagram storiju podijelila je niz zanimljivih fotografija pa pokazala u kakvom se društvu nalaze ona i suprug.

Jedna od naših najuspješnijih tenisačica u povijesti Iva Majoli nakon egzotičnih Maldiva sa suprugom Robertom Calegarijem odlučila je otputovati u Australiju.

Pogledaj i ovo Iva Majoli Objavila zajedničku fotografiju Iva Majoli se prije nekoliko mjeseci družila s Matthewom Perryjem, a sad se oprašta od njega: "Počivaj u miru, prijatelju moj"

Na svojim Instagram storijima pokazala je kako se nalaze u društvu njezinih omiljenih životinja - klokana.

Novopečeni supružnici pred kraj prošle godine uživali su na Maldivima, odakle su objavljivali romantične fotografije s plaže. Tada je Majoli u jednodijelnom badiću pokazala svoju fantastičnu liniju.

Inače, Majoli se za talijanskog poduzetnika udala početkom listopada prošle godine u Milanu gdje zajedno i žive, a vezu su potvrdili malo prije vjenčanja.

Bivšoj tenisačici ovo je drugi brak, a prvi suprug joj je bio poduzetnik Stipe Marić. Njih dvoje bili su u braku od 2006. do 2012. godine i zajedno imaju kćer Miju koja je nakon razvoda nastavila živjeti s majkom, a krenula je i njezinim stopama te se također bavi tenisom.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 2 +29 Nives Celzijus - 1 Celebrity Nives Celzijus vrućim videom iz kluba potaknula nova šuškanja! Prisno su plesali, nazdravili, a onda...

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukićević i sestra Marina Sestra Lidije Vukičević, Marina Lidija Vukičević - 5 Lidija Vukičević - 4 +22 Lidija Vukičević - 3 Celebrity Lidija Vukičević ima sestru koja se ne voli eksponirati, a glumica za nju ima samo riječi hvale: ''Čini me najsretnijom osobom na svijetu!''

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene