Opa!

Nives Celzijus vrućim videom iz kluba potaknula nova šuškanja! Prisno su plesali, nazdravili, a onda...

Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 4 Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus s mamom Nives Celzijus - 2 +23 Nives Celzijus - 1 Galerija

Nives Celzijus podijelila je zanimljiv videozapis na svojem Instagramu, a na njemu je poljubila misterioznog muškarca.

Nives Celzijus podijelila je zanimljiv videozapis na svojem profilu na Instagramu, a nakon onoga što je učinila svi se pitaju samo jedno.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus nevjerojatno sliče! Nives Celzijus pokazala lijepe kćer i sestru, objavila zajednički video: ''Ma prezgodne ste sve tri!''

Naime, Nives je u noćnom klubu s čašom skupog šampanjca u ruci i dekoltiranoj haljini plesala s jednim muškarcem, a potom su se i poljubili.

Bosanskohercegovački mediji raspisali su se kako se radi o Ameru Kadiću, bosanskohercegovačkom modelu, fotografu i influenceru.

Na videozapisu su oboje bili označeni te je pisalo: ''Mama i tata'', a mnogi su odmah počeli šuškati postoji li među njima nešto više, je li u pitanju samo blisko prijateljstvo ili je ulogu igrala kapljica alkohola više.

Fotografije možete vidjeti u našoj galeriji i na njezinu Instagramu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović +26 Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Celebrity Kolinda otkrila zašto se suprug Jakov s njom nigdje ne pojavljuje, ali i detalje njegova posebnog ženskog društva: "Vjerojatno je uživao!"

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Austin Graham Austin Graham Brad Pitt i George Clooney Brad Pitt i George Clooney +24 Brad Pitt i George Clooney na setu filma - 1 Zanimljivosti Brad Pitt i George Clooney nisu uspjeli ostati ozbiljni zbog prizora koji ih je dočekao, pogledajte što je zabavilo holivudske miljenike

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene