otkrila kakva je uživo!

Iva Majoli upoznala Sharon Stone pa se pohvalila zajedničkim fotkama, pozirale su zagrljene i s osmijesima od uha do uha!

Iva Majoli Iva Majoli DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Iva Majoli Galerija

Iva Majoli trenutačno je u Los Angelesu, gdje je imala priliku upoznati Sharon Stone i slikati se s njom, a fotografijama se pohvalila na svojem Instagramu.

Naša proslavljena tenisačica Iva Majoli na Instagramu se pohvalila da je upoznala Sharon Stone.

Pogledaj i ovo Iva Majoli Izrasla u pravu ljepoticu! Iva Majoli pohvalila se svojom kćeri, koju inače drži podalje od očiju javnosti: "Kakva prekrasna djevojka!"

S glumicom je pozirala i za fotke koje je objavila na društvenoj mreži i nije krila svoje uzbuđenje zbog susreta s velikom holivudskom zvijezdom, a otkrila je i kakva je uživo.

"Samo su jedne 'Sirove strasti' i samo je jedna Sharon Stone. Ženska snaga. Izgleda prekrasno", napisala je u opisu fotki koje su nastale u Los Angelesu i na kojima je zagrlila slavnu glumicu, a možete ih pogledati u našoj galeriji.

"Obje ste prekrasne", "Dvije divne žene", komentirali su Ivini pratitelji.

Iva često na svojem Instagramu dijeli trenutke iz osobnog života, a obično se radi o fotkama s putovanja, pa se tako prije Kalifornije javila iz Italije, a ovo je ljeto uživala i u Francuskoj u društvu naše najuspješnije misice i bivše manekenke Anice Kovač.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Melissa McCarthy (Foto: AFP) Melissa McCarthy (Foto: Profimedia) Melissa McCarthy i Ben Falcone (Foto: Getty Images) Melissa McCarthy (Foto: Getty Images) +3 Melissa McCarthy (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Kolege im se dive jer u 16 godina braka nisu imali niti jedan skandal, a evo zašto ih zovu najslađim parom Hollywooda

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Penelope Cruz i Tom Cruise (Foto: AFP) Penelope Cruz i Tom Cruise (Foto: AFP) Tom i Connor Cruise (Foto: AFP) Tom i Connor Cruise (Foto: AFP) +5 Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Stručnjaci pojasnili što se točno dogodilo s licem Madonne i Toma Cruisea, koji su ovih dana sve šokirali svojom pojavom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene