ljubav sve jača!

Kolege im se dive jer u 16 godina braka nisu imali niti jedan skandal, a evo zašto ih zovu najslađim parom Hollywooda

Melissa McCarthy (Foto: AFP) Melissa McCarthy (Foto: AFP) Afp 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Melissa McCarthy (Foto: AFP) Melissa McCarthy (Foto: Profimedia) Melissa McCarthy i Ben Falcone (Foto: Getty Images) Melissa McCarthy (Foto: Getty Images) Melissa McCarthy (Foto: Getty Images) Melissa McCarthy (Foto: Getty Images) Melissa McCarthy (Foto: Getty Images) +0 Melissa McCarthy (Foto: Getty Images) Galerija

Melissa McCarthy i Ben Falcone zajedno su od 1998. godine, a par koji iza sebe nema niti jedan skandal još danas je zaljubljen do ušiju.

Slavna glumica Melissa McCarthy osvojila je srca publike početkom novog milenija ulogom Sookie St. James u Gilmoreicama, a njezin suprug Ben Falcone osvojio je njezino srce nekoliko godina ranije. McCarthy je danas i dalje jedna od omiljenih glumica te žari i pali Hollywoodom, a ono na čemu su mnogi zavidni je njezina ljubavna priča s Benom.

Pogledaj i ovo Donald Trump (Foto: AFP) Suprotnosti Oscarima Ovo su najgora filmska ostvarenja u 2018. godini, dobitnik je i Donald Trump

Melissa i Ben su se upoznali dok su oboje odlazili na satove pisanja komedije u Los Angelesu. Jednom je prilikom glumica priznala kako ju je osvojio na prvu, a bila je oduševljena njegovim smislom za humor. "Od tog smo trenutka postali prijatelji", prisjeća se McCarthy. Zbližili su se dok su zajedno radili na jednom humorističnom komadu, a nije trebalo dugo da kliknu kao par.

Pred kamerama su se zajedno pojavili upravo u Gilmoreicama, a Ben je gostovao u trećoj sezoni popularne serije koja je njegovu suprugu vinula u zvjezdana nebesa. Pred oltar su stali nakon sedam godina veze, u jesen 2005. godine. "Oboje nas je dodirnuo čarobni štapić, pravi smo sretnici što smo se sreli", ispričao je par nakon vjenčanja. U siječnju 2007. potvrdili su medijima da čekaju svoje prvo dijete, a Melissa je rodila Vivian Falcone u svibnju te godine. Drugu kćer dobili su 2010. godine, samo četiri mjeseca prije nego što je Melissa počela glumiti u sitcomu "Mike & Molly".

Par je nastavio surađivati na brojnim projektima, a 2011. godine su se zajedno pojavili u hitu "Djeveruše", u kojem su oboje glumili. Do 2014. godine su već imali vlastitu produkcijsku kuću, a prvi projekt koji su producirali bio je film "On the Day".

Tijekom godina par je izazivao divljenje zbog svoje veze koju nikada nisu pratili skandali, a još danas ih mnogi nazivaju najslađim parom Hollywooda. U međuvremenu je Melissa napisala i knjigu o odgoju njihovih kćeri, a glumili su i sami sebe u TV seriji "Nobodies". Prije nekoliko dana proslavili su 16. godišnjicu braka, a čini se kako će ovaj par zaista odoljeti svim izazovima Hollywooda i dokazati da ljubav može pobijediti sve.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise (Foto: Screenshot) Tom Cruise mlad (Foto: Getty) +0 Tom Cruise (Foto: Getty) Celebrity Nove fotke Toma Cruisea izazvale šok i nevjericu, razlika je vidljiva: ''Što je to napravio od sebe, izgleda kao da se netko pravi da je Tom!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene