Koja je njezina tajna?

Jedna od najljepših Hrvatica na plaži 6 mjeseci nakon poroda: "Fantazija si, baš onako damski bez vulgarnosti"

Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Iva Jerković (Foto: Instagram) Galerija

Iva Jerković je na profilu na Instagramu objavila fotografiju u kupaćem kostimu pola godine nakon poroda pa dobila niz komplimenata.

Iva Jerković, koja nosi titulu jedne od najljepših žena u Hrvatskoj ovo ljeto će pamtiti kao posebno, jer je prvo koje provodi u društve kćeri Rine Ami koju je rodila prije pola godina, a koliko joj je lijepo pokazala je svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Iva Jerković Dijele ime i prezime Jedna od najljepših domaćih glumica osvrnula se na svoj brak s bivšim suprugom Natalije Price, ali i usporedbe s dobro poznatom imenjakinjom: "Što stvarno, i jedna i druga?"

39-godišnja Iva je među posljednjim fotografijama objavila onu u crnom jednodijelnom badiću koji i pokazala savršenu liniju samo šest mjeseci nakon poroda, za koju je dobila niz komplimenata i pohvala.

"Sunce me poljubilo", napisala je Iva uz fotografiju snimljenu na Paklenim Otocima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Jerković (@ivajerkovic) on

"I paklena Iva", "Prekrasnaaa", "Ljepoto divna", "Koja je ovo lijepa žena", "Fantazija si", "Žena stvarno izgleda predivno, svaka čast", "Prekrasna i odlična", "Ajme top", "Mamasita predivna" "Prekrasna i ti i kostim, baš onako damski bez vulgarnosti", "Najljepša", "Bome tijelo iz snova", "Kako je moguće da si ti rodila prije pola godine? Ženo, odaj nam tajnu više", samo su neki od brojnih komentara koje je dobila.

Iva je rodila djevojčicu u zagrebačkoj Petrovoj bolnici u veljači ove godine, a o trudnoći s poduzetnikom Josipom Antićem prvi je put progovorila u listopadu prošle godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene