Trenutak za pamćenje!

Pogledajte prvi poljubac Hane i Graše nakon što su proglašeni mužem i ženom, procurila je snimka iz crkve!

Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hrvoje Krolo/DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 +0 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Galerija

Na Instagramu se pojavila snimka prvog poljupca Petra Graše i Hane Huljić nakon što su proglašeni mužem i ženom.

Petar Grašo i Hana Huljić u subotu 19. veljače uplovili su u bračnu luku.

Pogledaj i ovo Hana Huljić kakvo iznenađenje! Hana Huljić objavila prvu obiteljsku fotografiju s Grašom i malenom Albom pa sve rastopila: "Vrijeme leti, ona već šeta!"

Par se vjenčao u crkvi svetog Dominika u Splitu u krugu obitelji, kumova i najbližih prijatelja, a sve su popratili fotografi koji su ih čekali ispred crkve i restorana u kojem se održavalo svadbeno slavlje.

A sada je isplivala i snimka prvog poljupca nakon što su Grašo i Hana proglašeni mužem i ženom. Video iz crkve objavljen je na fan-stranici Petra Graše, a možete ga pogledati OVDJE.

Mladenci nisu mogli sakriti uzbuđenje s lica, a pogotovo Hana, koja je nakon poljupca razvukla osmijeh od uha do uha.

Inače, Grašo je na vjenčanju imao dvojicu kumova, bivšeg košarkaša Dina Rađu i slovenskog chefa Tomaža Kavčiča, dok je Hana za kumu odabrala pjevačicu Domenicu Žuvelu.

Par je i u slatkom iščekivanju prinove koja bi trebala stići naljeto, a nakon toga su najavili još jedno, veliko svadbeno slavlje u Splitu.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 16 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 14 +0 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 5 Celebrity Severina u zagrljaju muškarca s kojim se rastajala pa mirila, sada ne krije koliko joj znači: "Ja sam riješen da vječno s tobom plešem"

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Hana Huljić i Petar Grašo Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 +3 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Celebrity Samozatajna sestra Petra Graše na vjenčanju je pokušala proći neopaženo, no nije uspjela pobjeći fotografima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene