U poznatom društvu

Pogledajte kako je Livajina Iris proslavila veliku pobjedu Hajduka, jedan trenutak utakmice nije mogla ni gledati!

Iris Livaja Iris Livaja Goran Mehkek/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja Iris Livaja Iris Livaja Marko i Iris Livaja Iris Rajčić i Marko Livaja - 1 Marko i Iris Livaja - 4 Marko i Iris Livaja - 2 Iris i Marko Livaja Iris Livaja - 4 Iris Livaja - 3 +19 Iris Livaja - 3 Galerija

Iris Livaja podijelila je slavljeničku atmosferu iz svojeg doma nakon Hajdukova osvajanja Hrvatskog nogometnog kupa.

Hajduk je osvojio Hrvatski nogometni kup, a kapetana Marka Livaju i ovaj put je bodrila njegova najvjernija navijačica, supruga Iris.

Pogledaj i ovo Iris Livaja "Predivna!" Pogledajte fotografiju zbog koje su Livajinu Iris prozvali fatalnom ženom, ne treba se puno potruditi da bi sve zadivila!

Iako nije bila na riječkoj Rujevici, Iris je u svojim pričama na Instagramu bilježila atmosferu tijekom utakmice iz svojeg doma, gdje je okupila veliku navijačku ekipu, a među prisutnima je bila i glumica Ana Gruica, koja je krsna kuma njezinu sinu Lorenzu.

Posebno su bili napeti i zanimljivi trenuci prije no što je Livaja izveo kazneni udarac, koji Iris nije mogla niti gledati.

"Biži ća, ne mogu", začuo se povik u snimci, a uslijedili su vriskovi i slavlje zbog Livajina gola i Hajdukova osvajanja Kupa.

Iris inače redovito bodri svojeg supruga na utakmicama Hajduka, a mnogi navijači upravo njoj pripisuju zasluge za njegov povratak u splitski klub, zbog čega je prozvana novom kraljicom Torcide.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Iris Rajčić (@riril33)

Podsjetimo, Iris i Marko vjenčali su se u svibnju prošle godine, nakon osam godina veze, tijekom kojih su dobili i dvoje djece, kćer Elizabet i sina Lorenza.

1/41 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum +36 Heidi Klum Celebrity Fotografi su taman uhvatili kad su joj ispale grudi! Obrnuti dekolte Heidi Klum sve je o čemu se priča, ovo još nismo vidjeli!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon Stone Sharon Stone Sharon Stone - 6 Sharon Stone - 1 +22 Sharon Stone Celebrity Ma je l' moguće da je njoj 65 godina? U sićušnom bikiniju legendarna plavuša srušila Instagram, pogledajte zašto!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene