skupila se poznata lica

Marka i Iris Livaju u rijetkom zajedničkom izlasku zasjenio je naš umirovljeni general koji inače izbjegava javna pojavljivanja

Marko i Iris Livaja Marko i Iris Livaja Tom Dubravec/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Livaja Marko i Iris Livaja Ante Gotovina Ante Gotovina Iris i Marko Livaja - 1 Iris i Marko Livaja - 2 Iris i Marko Livaja - 4 Iris i Marko Livaja - 3 Iris Rajčić i Marko Livaja - 1 Marko i Iris Livaja - 4 +19 Marko i Iris Livaja Galerija

Marko i Iris Livaja slavili su s vaterpolistima Jadrana naslov prvaka Hrvatske, a utakmicu je pratio i Ante Gotovina.

Brojna poznata lica na Poljudu su pratila napetu završnicu prvenstva Hrvatske u vaterpolu, na kojoj je Jadran slavio protiv Juga.

Pogledaj i ovo Iris i Marko Livaja - 3 Baš fora! Veliko slavlje u domu Marka Livaje, lijepa supruga pokazala je kakvu su tematsku zabavu priredili sinčiću na njegov dan!

Fotografi su na tribinama snimili nogometaša Marka Livaju i njegovu suprugu Iris, a nedaleko od njih sjedio je i umirovljeni general Ante Gotovina, koji se inače baš rijetko pojavljuje u javnosti.

Iris je sve bilježila i u svojim pričama na Instagramu. Tijekom utakmice snimala se kako navija s prijateljicom u ležernom izdanju, a u kadar je nekoliko puta uletio i Marko.

Objavila je i fotografiju s fešte nakon Jadranova osvajanja naslova prvaka Hrvatske, na kojoj ona i suprug poziraju s vaterpolistima Jerkom Marinićem-Kragićem, Nikšom Dobudom i Zvonimirom Butićem.

Fotografije pogledajte u galeriji.

Iris inače redovito bodri svojeg supruga na utakmicama Hajduka, a mnogi navijači upravo njoj pripisuju zasluge za njegov povratak u splitski klub, zbog čega je prozvana novom kraljicom Torcide.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Baus, Dino Goleš i Vlado Boban Valentina Baus, Dino Goleš i Vlado Boban Valentina Baus, Dino Goleš i Vlado Boban Valentina Baus i Dino Goleš - 2 +4 Valentina Baus Celebrity Pogledajte snimku urnebesnog trenutka iz Dnevnika Nove TV koji je nekima možda promaknuo: "Našao malo vremena za razgibavanje!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus +25 Nives Celzijus - 6 Celebrity Nives u badiću iz kojeg sve ispada snimila vrući video, no nisu svi zadovoljni viđenim: "Vrlo neukusno!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene