Bolna ispovijest

Domaća influencerica otkrila detalje fizičkog nasilja koje je trpjela od bivšeg dečka, objavila je i uznemirujuće snimke!

Nika Ilčić - 4 Nika Ilčić - 4 YouTube/Screenshot 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Ilčić - 1 Nika Ilčić - 2 Nika Ilčić - 3 Nika Ilčić - 4 Nika Ilčić - 1 Nika Ilčić - 2 Nika Ilčić - 3 Nika Ilčić - 4 Nika Ilčić - 5 Nika Ilčić - 6 +4 Nika Ilčić - 7 Galerija

Influencerica Nika Ilčić objavila je video u kojem je progovorila o bivšem dečku koji je osuđen jer ju je fizički zlostavljao.

Hrvatska influencerica Nika Ilčić javno je progovorila o nasilju koje je pretrpjela od bivšeg dečka.

Na svojem kanalu na YouTube-u obavila je video koji je naslovila "Pravda je spora, ali dostižna" u trajanju od sat vremena i 35 minuta, u kojem je iznijela detalje njihova odnosa te je prepričala što je prethodilo njegovu uhićenju.

U videu je ispričala da je njezin bivši u pritvoru je proveo 48 sati, a zatim i 30 dana te da je osuđen na uvjetnu kaznu zatvora i dobio je zabranu prilaska Niki u trajanju od tri godine.

Na dan kada je uhićen, svađali su se zbog financija i ona se počela pakirati s namjerom da ode u Zagreb, a njezin kofer na kauču na kojem je on namjeravao snimiti video bio je okidač za fizičko nasilje. Iličić tvrdi da ju je tada počeo gušiti i bacati na pod, nakon čega je ona počela vrištati. Tada im je na vrata pokucao susjed koji je čuo njezine krikove, a njezin bivši za to se vrijeme počeo snimati mobitelom i govoriti kako joj ništa nije napravio. Susjed ju je zatim izveo iz stana i pozvao policiju, a Nika tvrdi da je krvarila iz usta i da je čekajući policiju pred zgradom dobila napadaj panike.

Podijelila je i uznemirujući video koji je navodno nastao tog dana, u kojemu mlađi muškarac govori u kameru : "Ništa nije uradio", a u pozadini se čuje ženski plač i zvono na vratima.

Iličić je istaknula i da je fizičkog nasilja bilo i prije toga dana.

"Objektivno mislim da bi i njemu bilo lakše samo da prizna i da se pokaje. Živimo u svijetu u kakvom živimo, ovo će se sve zaboravit, sve će se vratiti na staro, a on i dalje forsira da nije kriv. Pa kako nisi kriv? Kriv si. Priznao si da si kriv. Potpisao si papir u kojem je pisalo ' ja sam kriv, ja sam izvršio fizičko i psihičko nasilje nad svojom nevjenčanom partnericom Nikom Ilčić'. Kako misliš nisi kriv? Evidentno si kriv. Moje masnice potvrđuju da si kriv. Svjedoci potvrđuju da si kriv. Policija potvrđuje da si kriv. Sud potvrđuje da si kriv. On sam između ostalog potvrđuje da je kriv. Ne razumijem", poručila je u snimci kojom je na Instagramu najavila video na YouTube-u.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nika Ilcic (@nikailcic)

Ispričala je i da je upoznala njegovu bivšu djevojku, koja je s njom podijelila svoje iskustvo.

"Rekla mi je da nisam luda, da je ona proživjela isto, da joj je žao što sam ja to proživjela, ali je znala da nema smisla da mi se javlja i da me upozorava zato što na kraju dana i nema smisla", kazala je Nika.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nika Ilcic (@nikailcic)

Podsjetimo, ranije ove godine doznalo se da je srpski tiktoker Marko Arsenijević osuđen je na Osnovnom sudu u Staroj Pazovi za obiteljsko nasilje prema Niki Ilčić.

"Okrivljeni je pravomoćno osuđen, čekamo presudu, a što je najvažnije kod ovog krivičnog djela, izrečena mu je zabrana približavanja i komunikacije s Nikom u maksimalnom trajanju, kao što smo i predložili tužiteljstvu", rekla je tada za Blic odvjetnica Nike Ilčić.

"Ono što je jako važno jest da je podignuta svijest o nasilju u obitelji i da je u ovom slučaju nekoliko susjeda iz Nove Pazove pozvalo policiju i prijavilo ovo nasilje u trenutku dok se događalo. Jedan susjed im je čak došao na vrata prije policije i izveo Niku iz stana na vrijeme. To je za pohvalu", dodala je.

Nika se zatim oglasila i videom, u kojem je otkrila da je bivši partner ucjenjuje objavom golih fotografija.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nika Ilcic (@nikailcic)

"Nisam mislila da će moje prvo obraćanje biti ovakvog tipa kakvog će biti. Mislila sam da se neću morati oglašavati ponovno, ali tako je kako je. Unatoč zabrani prilaska i uvjetnoj kazni, dobivam razne prijetnje i ucjene s nekoliko različitih strana, što je kazneno djelo za koje će isti odgovarati", među ostalim je rekla tada.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Mamić i Jelena Planinić Jelena Planinić i Zdravko Mamić Jelena Planinić i Zdravko Mamić Jelena Planinić +16 Jelena Planinić Celebrity Zdravko Mamić provodi se na jahti s mlađahnom djevojkom, a nije teško pogoditi gdje ljetuju!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham David Beckham Victoria Beckham Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 1 +25 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 4 Celebrity Zbog ove fotografije Davida Beckhama o Hrvatskoj pišu i svjetski mediji, pogledajte kako se oprostio od Lijepe Naše!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene