Stalno nešto novo

Indira pokazala noge u još jednoj ultrakratkoj haljini, a tu je i frizura s kakvom je ne viđamo često

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Članica žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato", Indira Levak, svake nedjelje pojavi se u zanimljivoj kombinaciji i sa drugačijom frizurom, a za prošlu epizodu odabrala je dugačku kosu s blagim valovima.

Indira Levak i ove je nedjelje zasjala u zanimljivoj šljokičastoj haljini leopard-uzorka s crnim rukavima, a članica žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato" i omiljena domaća pjevačica redovito krade pozornost svih gledatelja svojim modnim odabirima. 

Pogledaj i ovo Goran Navojec, Minea i Marija Kolb kao Dua Lipa, TLZP jedva dočekao! Goran Navojec nije propustio priliku za komentar koji je sve nasmijao: "Lipa nam je donijela puno radosti!"

Indira se u svakoj emisiji pojavi i s novom frizurom pa je tako prošle nedjelje došla s dugom, blago valovitom kosom. Nije tajna da se Indira voli poigrati s perikama i umecima, a nakon što je ranije pokazala svoju prirodnu kosu, za sedmu epizodu isprobala je dužu periku koja joj je sjajno pristajala.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Neki kandidati su me izuli iz cipela! 🎉A to je zaista teško....namučila sam se da ih zavežem! 😂 Uživajte u večerašnjem showu! @tlzphr @novatv_ #tvshow

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak) on

Popularnu pjevačicu smo dosad vidjeli s dugom kosom i šiškama, u jednoj emisiji je isprobala popularni bob, nosila je prirodnu kosu, ali u jednoj emisiji i zalizani rep.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene