provod u Dalmaciji

Severinini bivši Kojić i Popović provodili su se na brodu s hrvatskim modelom, a odale su ih fotografije s društvenih mreža!

Igor Kojić i Milan Popović Igor Kojić i Milan Popović Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Kojić i Milan Popović Igor Kojić i Milan Popović Severina Igor Kojić i Severina +0 Milan Popović Galerija

Igor Kojić i Milan Popović postali su bliski prijatelji, a kako doznaje Dalmatinski portal, skupa su krstarili dalmatinskim otocima u društvu našeg modela.

Bivši partneri Severine Vučković, Igor Kojić i Milan Popović, od rivala su postali bliski prijatelji.

Pogledaj i ovo Severina divna vijest Sud je Severini vratio sina! Došlo je do naglog obrata u cijeloj priči, vijest je potvrdila njezina PR-ica!

Proteklog tjedna doznalo se kako su zajedno slavili Igorov rođendan, na koji je Milan poveo i sina kojeg ima sa Severinom, a zatim su na Instagramu objavili i zajedničke fotografije.

Na jednoj od njih Igor i Milan zagrljeni i nasmijani poziraju na brodu s ronilačkom opremom pred njima, a sada je poznato i gdje je fotka nastala.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Igor Kojić (@igorkojic)

Kako doznaje Dalmatinski portal, Kojić i Popović su više od tjedan dana zajedno krstarili dalmatinskom otocima, kupali se po skrivenim uvalama, ronili u hvarskom akvatoriju i išli u noćne provode, a sve u najstrožoj tajnosti jer nisu htjeli da se dozna kako su sada u prijateljskim odnosima. Pridružio im se i hrvatski model Bruno Ilić, koji je na svojim društvenim mrežama objavio fotografije njihova druženja.

Inače, Igor je na svojem Instagramu Milana nazvao dijelom svoje obitelji.

"Hvala Milanu što je priredio iznenađenje i doveo Aleksandra na moj rođendan, taj dan je za mene bio poseban. Aleksandar je predivno dijete koje puno volim i s kojim sam proveo prelijepe godine, neke veze su jednostavno neraskidive. Svako tko je Aleksandrova obitelj i moja je i svako tko je moja obitelj i Aleksandrova je. Tako je sada, a tako će biti i zauvijek. Živjeli!", napisao je uz njihovu fotku, a Milan je za Index otkrio da je Igoru za rođendan poklonio ikonu.

Kojić i Popović međusobno se prate na Instagramu, no nijedan od njih ne prati Severinu.

Podsjetimo, Igor je sa Severinom bio u braku gotovo šest godina, a razveli su se u kolovozu 2021., nakon što se mjesecima šuškalo da im je brak u krizi.

Milan i Severina bili su u vezi tri godine, a prekinuli su 2013. te vode dugotrajnu borbu za skrbništvo nad sinom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 9 Jelena Rozga - 8 Jelena Rozga - 7 +25 Jelena Rozga - 6 Celebrity Rozga u uskoj i prozirnoj haljini okrenula leđa kameri, oblinama zaludjela fanove: ''Joj, vidi guzu!''

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Raquel Mauri Raquel Mauri Raquel Mauri Raquel Mauri +13 Raquel Mauri i Ivan Rakitić Celebrity Rakitićeva Raquel pozirala u opravici bez jednog dodatka i tako svu pozornost privukla baš na to: "Kako si prelijepa"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene