ma bravo!

Mlada Hrvatica dobila ulogu života u novom hit-filmu o Batmanu: "Mogu reći da su mi se svi snovi ostvarili!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hana Hržić iz Zagreba glumi u novom filmu "The Batman" u kojem glavnu ulogu igra Robert Pattison, a ona je utjelovila Anniku Kosolov koja je najbolja prijateljica Catwoman i ljubavnica gradonačelnika Gothama.

U novom filmskom blockbusteru "The Batman", u kojoj naslovnu ulogu igra Robert Pattison, gledamo i jednu mladu Hrvaticu.

Glumica Hana Hržić iz Zagreba ostvarila je ulogu Annike Kosolov, ljubavnice gradonačelnika Gothama i najbolje prijateljica Catwoman, koju glumi Zoe Kravitz.

"Počašćena sam što sam dobila priliku glumiti Anniku Kosolov u filmu 'The Batman' Matta Reevea. Sve što mogu reći je da su mi se svi snovi ostvarili. Puno hvala cijeloj glumačkoj ekipi, svim bogovima i božicama kostima, frizure i filmskog seta jer su apsolutno najbolji. Hvala i kasting ekipi jer su mi dali ovu priliku te prekrasnoj Flo Rose i grupi Independent Talent na podršci tijekom ovog putovanja. I naravno, ogromno hvala svim mojim prijateljima i obitelji, što su uvijek uz mene", napisala je glumica na svojem Instagramu uz fotografije iz filma.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @hanahrzic

Hana je završila Dramsku akademiju u Londonu prije tri godine, a za Jutarnji list je ispričala kako je dobila ulogu.

"Prvo sam bila kod jednog agenta, pa kod druge agentice i s njom sam išla na audiciju. Nije mi rekla za što, samo je rekla da se radi o akcijskom filmu. Mislila sam da je to nešto malo, došla sam tamo i pet minuta prije no što sam ušla u sobu su mi rekli da je za Batmana', kazala je glumica.

Novi Batman u prvom vikendu prikazivanja u SAD-u zaradio 128,5 milijuna dolara, postavši tako prvi ovogodišnji film koji je u prvom vikendu prikazivanja premašio zaradu od 100 milijuna dolara, podaci su tvrtke Exhibitor Relations.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Selak Raspudić - 1 Marija Selak Raspudić +0 Marija Selak Raspudić - 1 Celebrity Marija Selak Raspudić u Saboru pokazala poveći trudnički trbuh, više ga ne može sakriti ispod odjeće!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene