U sretnom iščekivanju

Marija Selak Raspudić u Saboru pokazala poveći trudnički trbuh, više ga ne može sakriti ispod odjeće!

Marija Selak Raspudić - 1 Marija Selak Raspudić - 1 DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Selak Raspudić - 1 Marija Selak Raspudić +0 Marija Selak Raspudić - 1 Galerija

Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić čekaju drugo dijete, a ona se na zadnjoj sjednici Hrvatskog sabora pojavila u haljini koja je istaknula njezin trudnički trbuh.

Hrvatski saborski zastupnici i bračni partneri Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić čekaju drugo dijete, koje bi na svijet trebalo stići sredinom ljeta.

Sretnu vijest uspješno su tajili od javnosti do sredine siječnja, no trudnica više ne može sakriti trbuh.

Na sjednici Sabora u petak Marija se pojavila u ljubičastoj lepršavoj haljini ispod koje se jasno vidio poveći trudnički trbuh.

Marija i Nino zajedno već imaju dvogodišnju djevojčicu, dok on iz prvog braka ima još jednu kćer.

Par se upoznao u jednoj emisiji, nakon koje su zajedno krenuli u politiku, a prije toga su oboje imali uspješne akademske karijere, Marija kao docentica humanističkih znanosti, a Nino kao talijanist.

Na prošlim parlamentarnim izborima su ušli u Sabor na listi Mosta.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Milan Stanković (FOTO: Instagram) Milan Stanković (FOTO: Instagram) +0 Milan Stanković (FOTO: Instagram) Nekad i sad Sjećate se Milana Stankovića? Prije 12 godina predstavljao je Srbiju na Eurosongu, a od tada se potpuno promijenio!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene