Svi su u šoku

Nižu se reakcije zvijezda na stravičnu tragediju koja je pogodila njihove kolege, svi se slažu u jednom

Debra Messing (Foto: Instagram) Debra Messing (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Debra Messing (Foto: Instagram) Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) +0 Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Galerija

Elijah Wood, Debra Messing i Paul Scheer samo su neke od holivudskih zvijezda koje su se oglasile o tragičnom događaju koji se dogodio na snimanju filma "Rust".

Brojni poznati glumci i djelatnici filmske industrije oglasili su se putem društvenih mreža nakon tragičnog događaja na setu filma "Rust" tijekom kojeg je njihov 63-godišnji kolega Alec Baldwin slučajno ubio 42-godišnju snimateljicu Halynu Hutchins i ranio 48-godišnjeg redatelja Joela Souzu.

Pogledaj i ovo showbuzz stajao je iza nje Redatelj kojeg je Baldwin ranio prisjetio se kobnog trenutka sa seta: "Čuo se zvuk udarca bičem, pa glasan pucanj i Halyna je počela padati..."

Jedan od njih je glumac i zvijezda filmova "Gospodar prstenova" Elijah Wood koji je na Twitteru napisao kako je Halynina smrt apsolutno zastrašujuća i poražavajuća, dok je redatelj James Gunn priznao kako je jedan od njegovih najvećih strahova upravo bio taj da će netko biti smrtno ozlijeđen na njegovom setu.

"Ne mogu shvatiti kako je to moguće. Puno je ljudi trebalo biti nemarno da se ovo dogodi i to je zločin. Halyna je bila ogroman talent i muka mi je u želucu", napisao je glumac Paul Scheer.

Alecova dobra kolegica Debra Messing stala je u njegovu obranu nakon što su se društvenim mrežama počela pojavljivati pitanja je li to uopće bio nesretan slučaj.

"Predan mu je rekvizit i koristio ga je u sceni. Tada se dogodila katrasofa u kojoj je Halyna Hutchins izgubila život, a Joel Souza je ozlijeđen. Molim za njihove obitelji", poručila je Debra.

Iz ureda šerifa Santa Fe potvrđeno je da je Alec ispalio hitac iz pištolja koji je neočekivano lansirao metak ili više njih na članove ekipe filma "Rust". Produkcija filma je zaustavljena i pokrenuta je policijska istraga, a zasad nisu podignute optužnice.

"Zaustavili smo snimanje filma na neodređeno vrijeme i u potpunosti surađujemo s istragom", objavili su iz produkcije.

Nesreće s oružjem na filmskim setovima su rijetke, ali se događaju. Jedna od najpoznatijih je ona u kojoj je 28-godišnji Brandon Lee izgubio život na snimanju filma "Vrana" 1993. godine.

Pred sam kraj Brandon je snimao scene u kojima umire, kada je nažalost stvarno primio smrtonosni hitac iz pištolja u kojem nije trebalo biti metaka. Bio je hitno prebačen u bolnicu gdje su kirurzi pokušali zaustaviti krvarenje i sanirati ranu u trbuhu, ali nažalost nisu uspjeli. Brandon je preminuo 31. ožujka 1993. godine od teške ozljede vatrenim oružjem.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Instagram) Hilaria i Alec Baldwin (Foto: Instagram) Alec Badlwin, Hilaria Baldwin (Foto: Instagram) +2 Alec Baldwin (Foto: Getty Images) Celebrity Procurile fotke slomljenog Aleca Baldwina nakon što je shvatio što je učinio, u suzama je pričao na telefon!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Celebrity Legendarni Čombe postao otac i objavio prvu fotku s bebicom koja je na svijet stigla već prije nekoliko dana!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene