bomba kao i prije 20 godina

Sjećate se nje? Helena zapalila plažu u Vodicama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Davne 1995. 'Tvoja ljubav' benda Bastardz žarila je i palila. Pjevačica Helena je i danas jednako bombastična, baš kao i njezin veliki hit.

Rođena Vodičanka Helena Bastić najviše se voli osvježiti u moru, a s obzirom na ove vrućine i mnogi bi poželjeli isto. Fotoreporteri su je primijetili na plaži, te su zabilježili kako sjajno izgleda! Helena nije mogla proći nezamijećeno u rozom bikiniju.

Pogledaj i ovo Lana Mandarić - 2 Mlada studentica psihologije Debitantica Lana Mandarić na ovogodišnjoj Dori predstavlja svoju autorsku pjesmu ''More''!

Vi ste izabrali: Imamo TOP 3 ljetna hita, Ivan Zak s pjesmom 'Pretjerujem' na prvom mjestu
 
Helena nam je svima ostala u sjećanju kao pjevačica sjajnog benda Bastardz koji je prije 20 godina oduševio publiku pjesmom 'Tvoja ljubav' koja je i danas rado slušani hit.

Helena je inače školovana operna pjevačica, a kada je slavu stekla u matičnom bendu isti je i napustila i prekinula dugogodišnju vezu. Tada je i izgubila brata, a obiteljska tragedija navela ju je da se povuče od očiju javnosti.

Helena i dalje zvuči (a i izgleda sjajno!), a danas snima i neke nove stvari. A bendom Adastra i Jerkom Marićem snimila je pjesmu 'Znam da si tu' koja je prepjev pjesme 'Sei solo tu' koju u originalu izvode Nek i Laura Pausini. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene