Nikad provokativnija

Navikli smo je viđati razgolićenu, no ovom fotkom uspjela je nadmašiti samu sebe: "Slasna pita!"

Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum (Foto: Instagram) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum (Foto: AFP) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: AFP) +0 Heidi Klum (Foto: AFP) Galerija

Heidi Klum je na Instagramu objavila provokativnu fotografiju iz kreveta na kojoj nosi samo grudnjak i nema gaćice.

Slavna manekenka Heidi Klum (48) često na Instagramu dijeli svoje razgolićene fotografije, no uspjela je nadmašiti samu sebe.

Pogledaj i ovo Heidi Klum - 4 Žena izgleda wow! Ima 50 godina, ali zbog ove snimke u toplesu svi misle da je vršnjakinja mlađahnog supruga!

Objavila je fotografiju na kojoj leži u krevetu samo grudnjaku i jede pitu iz tanjura kojim je prekrila golo međunožje.

"Slasna pita", napisala je u opisu fotografije ispod koje je zabranila komentare, a skupila je preko 180 tisuća lajkova.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Heidi Klum (@heidiklum)

Ovo je definitivno njezina najprovokativnija objava do sad, iako je na Instagramu ovo ljeto podijelila i niz fotki na kojima pozira u toplesu. Tada ju je fotografirao njezin 16 godina mlađi suprug Tom Kaulitz, član popularne grupe Tokio Hotel, s kojim je u braku od 2019.

Prije Toma, Heidi nije baš imala sreće u ljubavi, a iako su rijetki vjerovali u njih, par svakoga dana dokazuje da se voli više no ikada.

Manekenka iza sebe ima dva propala braka i niz neuspjelih veza. Tako je sa stilistom Ricom Pipinom u braku bila od 1997. do 2002. godine. Zatim je 2003. započela vezu s Flaviom Briatoreom, a iste su godine objavili da čekaju dijete. No par je ubrzo prekinuo, a djevojčicu Leni Heidi je rodila već kada je upoznala glazbenika Seala.

Seal i Heidi zaručili su se 2004. godine, a vjenčali su se godinu kasnije u Meksiku. Glazbenik je priznao Leni kao svoju kćer, a i manekenka i dandanas inzistira na tome da je on otac njezina prvog djeteta, što najbolje govori o tome kako se Flavio nije nimalo iskazao u toj ulozi. Zajedno su dobili još troje djece, a razveli su se 2014. godine.

Nakon razvoda manekenka je rame za plakanje pronašla u svojem tjelohranitelju Martinu Kristenu, s kojim je bila u vezi dvije godine, a zatim je ljubila trgovca umjetninama Vita Schnabela, s kojim je prekinula 2017.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava - 3 Kristina Penava - 1 Kristina Penava - 2 Kristina Penava Mandarina +3 Kristina Penava Mandarina Celebrity Mislili smo da smo vidjeli sve, ali Kristina Mandarina objavila je fotku na kojoj ju je stvarno nemoguće prepoznati, nema ni traga starom izgledu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene