Ovo je vrhunski!

Kraljica transformacija ostavila nas bez teksta: Možete li pogoditi koji se slavni par krije iza maske Fione i Shreka?

Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Getty Images) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Getty Images) Getty Images 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Getty Images) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Getty Images) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Getty Images) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Getty Images) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Getty Images) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Getty Images) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Getty Images) Heidi Klum (Foto: Getty Images) +0 Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Getty Images) Galerija

Heidi Klum i ove je godine oduševila svojom maskom za Noć vještica.

Jedna od najslavnijih manekenki današnjice Heidi Klum ne prepušta slučaju niti jednu masku za Noć vještica, te iz godine u godinu oduševljava svojim kreativnim maskama i nevjerojatnim transformacijama.

Pogledaj i ovo Heidi Klum - 1 Opa! Slavna manekenka zatresla raskošnim dekolteom na večeri, pogledajte prizor koji je snimio njen mlađahni muž!

Ove godine Heidi se odlučila maskirati u popularan animirani lik, svima dobru znanu Fionu iz crtanog filma "Shrek", a njen dragi glazbenik Tom Kaulitz utjelovio je samog Shreka.

Heidi je pri maskiranju pazila na svaki i najmanji detalj, a preobrazba u Fionu potrajala je čak nekoliko sati. Pri tome joj je pomogao cijeli tim stručnjaka i šminkera bez kojih ova maska vjerojatno ne bi bila toliko originalna.

Cijeli proces izrade maski i odijevanja u kostime Heidi je podijelila na svom Instagram profilu s obožavateljima koje je i ove godine ostavila bez teksta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Heidi i Tom svoje su maske pokazali na tradicionalnoj zabavi povodom Noći vještica u New Yorku, kamo su stigli u replici kočije iz crtanog filma, a sa sobom su doveli i "malenog Shreka" u kolicima. Bili su definitivno najorginalnije maske večeri.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Sergej Ćetković (Foto: Dnevnik.hr) - 1 +0 Sergej Ćetković (Foto: Dnevnik.hr) - 2 inMagazin Pjevač koji puni dvorane diljem regije i mami uzdahe: "Imam samo jednu ženu koju najviše volim"

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Oliver Dragojević (FOTO: Zeljko Mrsic/PIXSELL) Arsen Dedić (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) Relja Bašić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Helga Vlahović (FOTO: Robert Anic/PIXSELL) +5 Boris Šprem (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL) Celebrity Sve bismo dali da su tu, bar na jedan tren: Sa sjetom se prisjećamo velikana koji su ostavili trag u beskraju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene