TRESAO SE NAKON PLJAČKE

Miljenik žena u šoku nakon napada na ulici: Zaprijetili mu nožem i ukrali sav novac

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nepoznati napadač je izvukao nož i tražio bivšeg pjevača boy benda One Direction da mu preda svu gotovinu koju ima kod sebe.

Harry Styles (26) u šoku je nakon što su ga opljačkali na Valentinovo. Kako piše britanski Mirror, bivši pjevač benda One Direction bio je 14. veljače navečer u izlasku u londonskom kvartu Hampstead kada mu je prijetio nepoznati muškarac.

Napadač je izvukao nož i tražio novac od Harryja. Pjevač mu je brzo predao svu gotovinu koju je imao kod sebe, a nepoznati muškarac je nakon toga pobjegao. Harryjev prijatelj je za Mirror ispričao kako je srećom brzo reagirao i odmah predao novac.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ADORE YOU. OUT NOW. Link in Bio.

A post shared by @ harrystyles on

“Bio je prilično hladan i razuman dok se to događalo i brzo je dao napadaču gotovinu, pa je taj neugodni incident završio u rekordnom roku. Razumljivo, Harry je bio jako potresen nakon toga“, ispričao je pjevačev prijatelj. Glasnogovornik britanske policije je rekao kako istražuju pljačku nožem koja se dogodila Stylesu. Pjevač je incident prijavio u subotu, 15. veljače, a dogodio se oko ponoći noć prije.

“Prijavljen je da je nepoznati napadač prišao Harryju Stylesu i prijetio mu nožem. Još nema uhićenja, a istraga traje“, obavijestili su iz policije.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene