Bome se promijenio

Iza guste brade i izgubljenog pogleda krije se jedan od najvećih miljenika žena svih vremena

Harrison Ford (Foto: Profimedia) Harrison Ford (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Harrison Ford (Foto: Profimedia) Harrison Ford (Foto: Profimedia) Harrison Ford (Foto: AFP) Harrison Ford (Foto: AFP) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Harrison Ford (Foto: Profimedia) Harrison Ford (Foto: Profimedia) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: Getty Images) +0 Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Galerija

Harrison Ford izašao je na večeru sa suprugom Calistom Flockhart i prijateljima.

Harrison Ford jedna je od živućih holivudskih legendi, nedavno je proslavio 77. rođendan i ne pojavljuje se često u javnosti, međutim ovih je dana viđen u večernjem izlasku s 22 godine mlađom suprugom Calistom Flockhart, djecom i prijateljima.

Harrison se u međuvremenu promijenio, pustio je dugačku bradu i kosu, s kojima ga obožavatelji nisu navikli vidjeti, a njegov pogled djelovao je pomalo izgubljeno i zbunjeno.

Harrison i Calista u braku su 9 godina, a zajedno su od dodjele nagrada Zlatni globus 2002. godine. Roditelji su 18-godišnjeg sina Liama, kojega je Calista posvojila samo godinu dana prije nego što su započeli vezu, a Harrison iz braka prvom suprugom Mary Marquardt ima danas 50-godišnju kćer Willard. U braku s Mellisom Mathison koji je potrajao od 1983. do 2001. godine dobio je danas 31-godišnjeg sina Malcolma i 28-godišnju kćer Georgiju.

Iako bi mnogi pomislili kako se sprema u mirovinu, prevarili bi se jer glumac trenutno priprema povratak u kultnu ulogu arheologa i avanturista Indiane Jonesa i dugoočekivani peti nastavak filma. Još uvijek nije poznat datum premijere.

Osim uloge Indiana Jonesa, Harrisonovu je karijeru obilježila i ona Hana Sola u serijalu filmova "Star Wars".

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) +7 Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Getty Images) Celebrity Objavio fotku zaručnice u bikiniju koji joj jedva obuzdava grudi i poslao joj jasnu poruku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene