I to smo dočekali

Hana Huljić se oglasila nakon povratka na domaću scenu, pa priznala što joj nimalo nije falilo: "Bilo je to protiv naše volje"

Hana Huljić Hana Huljić Sasa Buric/Cropix 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić - 5 Hana Huljić - 3 Hana Huljić - 2 Hana Huljić - 1 Hana Huljić Lorena Bućan i Hana Huljić - 3 Tonči Huljić, Petar Grašo i Hana Huljić - 1 Tonči Huljić, Petar Grašo i Hana Huljić - 2 Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić +21 Vjekoslava, Tonči i Hana Huljić Galerija

Hana Huljić se oglasila nakon povratka na pozornice, nakon što je nastupila u "Misi Mediterani" svog oca Tončija Huljića na Melodijama Jadrana.

Hana Huljić se na oduševljenje svojih obožavatelja vratila pjevanju i to u predstavi svog oca Tončija Huljića "Misa Mediterana" kojom su otvorene Melodije Jadrana u Splitu.

32-godišnja Hana ne krije uzbuđenje zbog povrataka poslu nakon što su ona i njen suprug Petar Grašo prošle godine postali roditelji kćeri Albe.

"Biti majka za mene je nešto najljepše, ali ne planiram pauzirati svoju glazbenu karijeru. Već sam dosta puta otišla u studio u ovih proteklih godinu dana zbog raznih projekata, zbog dječjih pjesama za predstavu u Zagrebu, ali i zbog svojih solo pjesama", otkrila je Hana u razgovoru za Dalmatinski portal.

Hana je otkrila i da malena Alba već sada pokazuje interes za glazbom i kako izgleda njihova svakodnevnica.

"Osjećam se jako ispunjeno. Preokrenula je i moj svijet, ali i svih oko mene. Alba je jedno jako veselo i nasmijano dijete. Na tome sam najzahvalnija, što je živa i zdrava. Drago mi je što je od malena, htjela-ne htjela okružena glazbom i okruženjem gdje je svi vole. Stoga ne čudi da već sada pokazuje interes za glazbom", zaključila je.

Ipak sada je vrijeme za neke nove pobjede i povratak na pozornicu, za koju je priznala da joj nije pretjerano nedostajala.

"Pozornica mi nije nedostajala, ali mi je drago da se vraćam. Nedostajalo mi je da sjedim za klavirom i pišem. Za mene je pozornica popratni dio onoga čime se bavim. Toliko smo bili u medijima, na neki način protiv svoje volje, da mi neki dijelovi oko toga nimalo nisu nedostajali", priznala je Hana koja se najviše veseli ljetu s malenom Albom.

Osim uspješne suradnje s tatom Tončijem, Hana je dosad izdala svoje albume, sklada dječje pjesme, surađivala je s Mirom Gavranom na dječjim predstavama, a iza nje je i pet glazbenih turneja s Maksimom Mrvicom po Koreji i Kini.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić +25 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari se pohvalila nikad bujnijim dekolteom, njezini obožavatelji su van sebe: "Ovo je najbolje dosad!"

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Donna D'Errico Donna D'Errico - 1 Donna D'Errico - 3 Donna D'Errico - 2 +21 Donna D'Errico - 1 Nekad i sad Paparazzo fotke otkrile su kako izgleda u stvarnom životu, a sada se prisjetila dana najveće slave u kultnom crvenom badiću!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene